100 TL Civarında Hoparlör Tavsiyesi

Bende yakın zaman önce alacağım zaman 2+1 deneme amaçlı laptop götürüp çoğu ürüne bakmıştım Vatan Bilgisayarda. Onlardan denediğim bu da vardı. Ses kalitesi gayet başarılı, bass kaliteli fakat ben bunun bir üst modeli Z 323 karar kıldım ve aldım. Film merakım fazla olduğu için bass konusunda daha ağır bastı ama senin attığın modelde çok istekli biri değilsen fazlasıyla yeterli. Son ses açmak cidden apartmanda oturuyorsan zor. Biraz daha fazla para verebilirim dersen benimkinden al zaten gördüğüm kadarıyla klavyelerimiz( Mıcrosoft Comfort 3000 ) de aynı bari hoparlörde aynı olsun ;)
VATAN COMPUTER - LOGITECH - Z-323 2+1 360 DERECE SES S
 
Ben oyumu ''Değer'' den yana kullanıyorum. Dediğim gibi film, müzik zevkin, hobin varsa benim gibi yüksek ses seviyorsan hele aksiyon filmlerinde gümbür gümbür efektler, patlamalar vs. önemsiyorsan al derim. Yoksa çok önemli değil, öyle abartı hevesim yok normal kullanıcıyım dersen boşa verme 30 TL, diğeri bile fazlasıyla yeter onunda ses ve bass güçlü.
 
Ses ürünlerine harcadığım parayla G27 alırdım... Ses benim için her şeydir. Mesela şu an masamda gördüğüm 3 kulaklık var. Samsung, Philips, Sennheiser. Çekmecede Panasonic ve Sony. :D

O zaman bahsettiğin ürünü alıyorum.
 
150 liraya Logitech X-530 al derim kesinlikle. Eğer evde müzik setinin hoparlörleri falan varsa arka uydular ile değiştirirsen. Tadından yenmez.

Hem görsel hemde kalite açısından hiçbir sorun yaşatmadı bana. Uyduları sık sık yere düşüyor ancak tın bile demiyor.
Herkes sahip olduğu ürünü över ancak bir menfaat içerisinde olmadan söyleyebilirim ki şu manzara ve kaliteye 150 lira verilir.

VtHBJbS.jpg
 
Bahsettiğiniz ürün Teknosa'da maalesef yok ve Vatan PC fiyatı %30 indirimle 191 TL... Benim hoparlör ve müzikçalara ayırdığım para 220 TL. Bu sebeple Z323 ve iPod Shuflle 4G de karar kıldım.
 
Fiyatı ne ara uçtu ya bu sistemin, 150'ydi aldığımda. Tekrar 150'ye inmesini beklemek olmaz zaten.
Hayırlı olsun, incelemeleri görürüz yakında.

Teşekkür ederim. İncelemem tabii ki olacak. Bugün RC-448 incelemesini yayınladık. Birkaç güne de bahsettiğim iki ürünün incelemesini yapıp yayınlayacağım. :)

Şiddetle Edifier X600 öneriyorum 2+1 F/P ürünüdür.

Farkları nedir acaba, bu kanıya nereden vardınız? Görüntü olarak pek de şık durmuyor açıkçası ve ürün Teknosa'da yok. Hediye kartı ile alacağım için tek alışveriş yapabileceğim yer Teknosa.
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı