MRainb0w Hectopat Katılım 25 Temmuz 2021 Mesajlar 2.250 Çözümler 18 Daha fazla Sistem Özellikleri i3-10105F - 16GB Ram - 1660Ti Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2023 #21 nymp94 dedi: Xbox 360 kolu aldım USB girişliydi bir sorun çıkarmadı PC'ye bağlarken. Genişletmek için tıkla... Hocam orijinal mı aldınız bilmiyorum ama benim arkadaşım var orijinal XBOX 360 ve kolu var ama aparat lazım bağlamak için. Oradan biliyorum bende.
nymp94 dedi: Xbox 360 kolu aldım USB girişliydi bir sorun çıkarmadı PC'ye bağlarken. Genişletmek için tıkla... Hocam orijinal mı aldınız bilmiyorum ama benim arkadaşım var orijinal XBOX 360 ve kolu var ama aparat lazım bağlamak için. Oradan biliyorum bende.
nymp94 Megapat Katılım 24 Ekim 2016 Mesajlar 176 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2023 #22 MRainb0w dedi: Hocam orijinal mı aldınız bilmiyorum ama benim arkadaşım var orijinal Xbox 360 ve kolu var ama aparat lazım bağlamak için. Oradan biliyorum bende. Genişletmek için tıkla... Hocam alırken orijinal dediler PC kolu Xbox olarak gördü bilmiyorum bir sıkıntı yaşamadım işimi görüyor 270liraya almıştım.
MRainb0w dedi: Hocam orijinal mı aldınız bilmiyorum ama benim arkadaşım var orijinal Xbox 360 ve kolu var ama aparat lazım bağlamak için. Oradan biliyorum bende. Genişletmek için tıkla... Hocam alırken orijinal dediler PC kolu Xbox olarak gördü bilmiyorum bir sıkıntı yaşamadım işimi görüyor 270liraya almıştım.