100 TL Gizlenebilir Mikrofonlu Kulaklık Tavsiyesi

TheRattata

Hectopat
Merhaba arkadaşlar, bir kulaklık tavsiyesi istiyorum ama mikrofonu Siberia V2'deki gibi içine giren bir mikrofon olursa daha çok işimi görür. Sadece bilgisayar başında kullanmamak açısından. Biraz araştırma yaptım Snopy Rampage SN-R4/5 serisine ulaştım fakat bu ürünlerde de mikrofon belli bir şekilde duruyor; yolda, sokakta kullanamam açıkçası. Bütçem maksimum 100 TL. Ses kalitesi ve mikrofon kalitesi 10 numara olsun demiyorum, sonuçta vereceğim para belli ama yine de işimi görecek kadar iyi olmasına özen gösterirseniz sevinirim.

Steelseries 3h v2 alabilirsin 120tl civarı bulunabiliyor.

Öncelikle fikriniz için teşekkür ederim, geç gördüğüm için ise kusuruma bakmayın. Bu kulaklığı araştırdım fakat kulağı içine almadığı için uzun kullanımlarda ağrı, sızı yapabiliyormuş. Bu fiyat aralığında gizlenebilir/çıkarılabilir mikrofonlu başka bildiğiniz kulaklık var mıdır?

Bir de media markt'ı gezerken Philips SGH7980/10 marka ve modelli bir kulaklık gördüm. Bu ürün nasıldır, fikriniz var mı acaba? Yardımcı olursanız çok makbule geçer.

Ben Steelseries 3h v2 siparişi verdim dün akşam bakalım yazarım.

Bende bekliyorum incelemeyi :)

Ben de merakla bekliyorum incelemenizi.

Bir de SteelSeries P100 ya da SteelSeries Siberia Raw Prism kulaklıkları nasıldır bir fikriniz var mı acaba?

Ben Steelseries 3h v2 siparişi verdim dün akşam bakalım yazarım.

Hocam kulakliğı aldınız mı? Eğer kullanma fırsatınız olduysa önerir misiniz kulakları acıtan bir yapısı mı var? Ben de alacağım 1 2 gün içerisinde artık

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı