Superbox alınır mı?

UgurTRN

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba.

Öncelikle yeni bir ilçeye atandım ve bir ev tuttum. Eve kablo çekildiğini ve GPON kutusu konulduğunu söylediler. Sadece bina içerisine hat çekilmesini bekliyoruz diye biliyorum ama bu emlakçının bir uydurması olabilir. TT'den bölge sorumlusu beni kendi özel numarası ile arayıp bir önsözleşme yaptırdı ama eve internet ha yarın ha bugün gelecek diye bekliyoruz. Bugün öğrendim ki 1 ay sonra ancak gelecekmiş, uzun sürecekmiş.
Kısacası söyledikleri ile yaptıkları asla birbirini tutmuyor.

Soru: Arkadaşlar ben internetten ders çalışıyorum iş yerimde internetim var sadece akşamları ve hafta sonları ders videoları izleyeceğim, belki günde 10 saatten fazla ders videosu izlemem gerekiyor. Arada oyun da oynuyorum Superbox almayı düşünüyorum 1TB 12 ay taahhütlü, fiyatı 1700TL imiş. Sizce bu mantıklı mı? Ping değerleri nasıl olur?

Hocam merhaba evde 1 televizyon + 4 telefon kullanıyoruz ve 10Mbps'yi geçemiyor internet. YouTube izlerken bazen aşırı takılıyor ve 144p bile zor açılıyor ama çoğu zaman YouTube izlenebiliyor. Oyun kısmında ben Valorant oynarken 100ping alıyordum. Eğer kablolu hattı çözebilirseniz çok daha iyi olur çok tavsiye etmem.

Aktif olarak kullanıyorum, aynı senin gibi evde altyapı olmadığı için mecburi olarak almak zorunda kaldım.

Eskiden çok iyiydi 90 150mbps arası net görüyordu çok iyiydi. tekrar aldım şimdi o kadar kötü ki defalarca şikayet ettim sonuç vermiyor.

Şöyle ki iyi gününde 13mbps görüyorum normalde 2-6mbps arasında. Download berbat upload 20mbps görüyor fena değil. Modemde sürekli kopmalar oluyor kısacası leş gibi.

Kırsalda da değilim Kocaeli/Darıca'dayım merkezi yer yani şebeke sorunu da yok bilgin olsun ona göre al.

Destek talebi açtığımda baz istasyonunda sorun olup olmadığı çin arayacaklarını söylediler bir bayan ablamız aradı hat değeriniz 2mbps üzeri olduğu için normal görünüyor geliştirme yapılmayacak dedi.

Eğer sinir katsayınız yüksekse alıp sinirlerinizi kontrol altına almaya çalışarak cennetlik olabilirsiniz....

Merhaba İstanbul Maltepe'de 4000 kişilik yurtta kalıyorum Turkcell daha iyi çekiyor diye aldım. Valorant pingim 80-90 arası oynuyor arka planda indirme yokken. YouTube'da rahatça takılmadan 720p izliyorum. 150 MB uygulamayı ise 4-5 dakikada indirdi kabloluya göre kötü ama işe yarıyor.

Hocam merhaba evde 1 televizyon + 4 telefon kullanıyoruz ve 10Mbps'yi geçemiyor internet. YouTube izlerken bazen aşırı takılıyor ve 144p bile zor açılıyor ama çoğu zaman YouTube izlenebiliyor. Oyun kısmında ben Valorant oynarken 100ping alıyordum. Eğer kablolu hattı çözebilirseniz çok daha iyi olur çok tavsiye etmem.
hocam ben telefonun internetini kablolu bağlıyorum roket lig oynayayım diye ama asla oynayamıyorum aşırı ping oluyor aynı bunun gibi olacaksa çok sıkıntı. onun dışında ben tek başıma yaşıyorum yani oyun oynarkende insta falan açmam veya ders çalışırken sadece ben bağlı olacağım. sizce ping sorunu yaşarmıyım telefonu bağladığım gibi

Hocam hiç denemedim ama kabloluya göre illaki pingi etkiler diye düşünüyorum bir de zaten mobil veriden pek farkı yok aynı mantıkla çalışıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı