100 TL İşlemci Soğutucusu Tavsiyesi

İşlemciniz nedir?
Ne olursa olsun, İzoly markalı çöp bile almam. Gerçi çöplere hakaret olur.

Ne olursa olsun, İzoly markalı çöp bile almam.
Snowman'in Izoly'in soğutucularına logo bastığını biliyorsundur umarım. O zaman Snowman'de çöp. 🙂 Bu konuya bakmanı öneririm:

Ne olursa olsun, İzoly markalı çöp bile almam. Gerçi çöplere hakaret olur.
Hocam bir kanal incelemesini yaptığı an bu ürün göklere taşındı. Ama aslında İzoly marka ürünlere marka basıyorlar. Üstelik bunu belirttiğimde bir konuda hakaret bile yedim. Marka bilgimin olmadığını öne sürüp araştırma yapmamı söyledi arkadaş :D

Snowman'in Izoly'in soğutucularına logo bastığını biliyorsundur umarım. O zaman Snowman'de çöp. 🙂 Bu konuya bakmanı öneririm:
Snowman Izoly'den daha köklü bir marka, yurt dışında satış yapıyor bildiğim kadarıyla. Bence tam tersi olmasın?

Sonuç? Tam tersi olunca ne oluyor acaba? İkisi de aynı ürün ve logo basılmış hali.
Markasına değil malzeme kalitesine bakarsak fiyatına göre kötü değil.
1605037452629.png

Boşta bu değerlerde takılıyor sistem, yüke sokmadım daha. Fanboyluk yapmayayım ama parasına göre çok F/P bir ürün. Kasada egzoz fanı yok bu arada. Tek eksisi fanın sesli çalışması.

Markasına değil malzeme kalitesine bakarsak fiyatına göre kötü değil.
Eki Görüntüle 733351

Boşta bu değerlerde takılıyor sistem, yüke sokmadım daha. Fanboyluk yapmayayım ama parasına göre çok F/P bir ürün. Kasada egzoz fanı yok bu arada. Tek eksisi fanın sesli çalışması.
İzoly'nin her ürünü kötü değil. Adı çıktı diye her ürünü kötü mü olacak? Doğru diyorsunuz. Bence bu fiyata alınabilecek soğutuculardan birisidir.

95TDP değeri var 2 ısı borulu işlemciye direk temas ediyor.
Tercih edebileceğiniz alternatiflerde olsun hocam.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı