Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha birçok kategoride milyonlarca ürünün satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir.
Ürün linki : Snowman M200 Combo Intel/AMD 9cm Led CPU Fan Fiyatı Aynı ürün Filipinler'de, Tayvan'da kısaca uzakdoğuda üretilip üzerine önüne gelenin marka eklediği şu aşırı dandik fan değil mi? Snowman, İzoly, Coolerman hepsi aynı fan özünde. O zaman İzoly fan takalım aynı şey? Snowman yazınca...
Hocam bir kanal incelemesini yaptığı an bu ürün göklere taşındı. Ama aslında İzoly marka ürünlere marka basıyorlar. Üstelik bunu belirttiğimde bir konuda hakaret bile yedim. Marka bilgimin olmadığını öne sürüp araştırma yapmamı söyledi arkadaş
Ürün linki : Snowman M200 Combo Intel/AMD 9cm Led CPU Fan Fiyatı Aynı ürün Filipinler'de, Tayvan'da kısaca uzakdoğuda üretilip üzerine önüne gelenin marka eklediği şu aşırı dandik fan değil mi? Snowman, İzoly, Coolerman hepsi aynı fan özünde. O zaman İzoly fan takalım aynı şey? Snowman yazınca...
Markasına değil malzeme kalitesine bakarsak fiyatına göre kötü değil.
Boşta bu değerlerde takılıyor sistem, yüke sokmadım daha. Fanboyluk yapmayayım ama parasına göre çok F/P bir ürün. Kasada egzoz fanı yok bu arada. Tek eksisi fanın sesli çalışması.
Markasına değil malzeme kalitesine bakarsak fiyatına göre kötü değil. Eki Görüntüle 733351
Boşta bu değerlerde takılıyor sistem, yüke sokmadım daha. Fanboyluk yapmayayım ama parasına göre çok F/P bir ürün. Kasada egzoz fanı yok bu arada. Tek eksisi fanın sesli çalışması.
AM4 RYZEN Uyumlu Direct Contact Performans Soğutucunuz! Dark Freezer X90 Intel ve Amd Soketlerle Uyumlu, 120mm Toplam Yükseklik, 2x 6mm Isı Borusu, Sessiz Fan' lı Kompakt İşlemci Soğutucusu Direct Contact Performans Soğutucunuz! Dark Freezer X90 Dark mühendislik ekibi Intel ve AMD...
www.teknobiyotik.com
95TDP değeri var 2 ısı borulu işlemciye direk temas ediyor.
Tercih edebileceğiniz alternatiflerde olsun hocam.