YILSUK11 Megapat Katılım 26 Temmuz 2016 Mesajlar 879 Makaleler 1 Çözümler 3 10 Kasım 2020 #21 Blackfox07 dedi: İşlemcinizin modeli nedir? Soket olarak ne kullanıyor? Genişletmek için tıkla... i5 9400F normalde düzenlemeyle yazmıştım ama ilginç şekilde kaydedilmemiş. Seradotwav dedi: Soket? 775? 1151? 1200? Genişletmek için tıkla... İ5 9400f. TÇB dedi: Snowman M200 Cpu Fan - Işlemci Soğutucu - Rainbow Fiyatı, Yorumları - Trendyol Snowman M200 Cpu Fan - Işlemci Soğutucu - Rainbow yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Soğutucu & Fan - Kasa & Laptop Fanı - n11 Soğutucu & Fan ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Soğutucu & Fan çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com Soğutucu & Fan - Kasa & Laptop Fanı - n11 Soğutucu & Fan ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Soğutucu & Fan çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com GittiGidiyor – Türkiye'nin Öncü Alışveriş Sitesi Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha birçok kategoride milyonlarca ürünün satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir. www.gittigidiyor.com İşlemciniz nedir? Genişletmek için tıkla... İ5 9400f.
Blackfox07 dedi: İşlemcinizin modeli nedir? Soket olarak ne kullanıyor? Genişletmek için tıkla... i5 9400F normalde düzenlemeyle yazmıştım ama ilginç şekilde kaydedilmemiş. Seradotwav dedi: Soket? 775? 1151? 1200? Genişletmek için tıkla... İ5 9400f. TÇB dedi: Snowman M200 Cpu Fan - Işlemci Soğutucu - Rainbow Fiyatı, Yorumları - Trendyol Snowman M200 Cpu Fan - Işlemci Soğutucu - Rainbow yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Soğutucu & Fan - Kasa & Laptop Fanı - n11 Soğutucu & Fan ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Soğutucu & Fan çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com Soğutucu & Fan - Kasa & Laptop Fanı - n11 Soğutucu & Fan ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Soğutucu & Fan çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com GittiGidiyor – Türkiye'nin Öncü Alışveriş Sitesi Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha birçok kategoride milyonlarca ürünün satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir. www.gittigidiyor.com İşlemciniz nedir? Genişletmek için tıkla... İ5 9400f.
SapkaliPikacu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ekim 2019 Mesajlar 1.492 Çözümler 5 10 Kasım 2020 #22 Aynı işlemciye bende sahibim. Biliyorum stok fan %100 hızda iken efsane uğultu yapıyor. Şuan ki sıcaklık değerlerin nedir stok fan ile?
Aynı işlemciye bende sahibim. Biliyorum stok fan %100 hızda iken efsane uğultu yapıyor. Şuan ki sıcaklık değerlerin nedir stok fan ile?
YILSUK11 Megapat Katılım 26 Temmuz 2016 Mesajlar 879 Makaleler 1 Çözümler 3 10 Kasım 2020 #23 Akif dedi: Şu Snowman'ler falan var ama yani ben güvenemiyorum pek açıkçası. Sonuçta 10 dolarlık soğutucu bunlar. Genişletmek için tıkla... Haklısınız ama intel stocktan daha iyidir diye düşünüyorum. SapkaliPikacu dedi: Aynı işlemciye bende sahibim. Biliyorum stok fan %100 hızda iken efsane uğultu yapıyor. Şuan ki sıcaklık değerlerin nedir stok fan ile? Genişletmek için tıkla... Yük altında 78, boşta 43 derece oluyor. SapkaliPikacu dedi: Aynı işlemciye bende sahibim. Biliyorum stok fan %100 hızda iken efsane uğultu yapıyor. Şuan ki sıcaklık değerlerin nedir stok fan ile? Genişletmek için tıkla... Siz hangi soğutucuyu kullanıyorsunuz ? Son düzenleme: 10 Kasım 2020
Akif dedi: Şu Snowman'ler falan var ama yani ben güvenemiyorum pek açıkçası. Sonuçta 10 dolarlık soğutucu bunlar. Genişletmek için tıkla... Haklısınız ama intel stocktan daha iyidir diye düşünüyorum. SapkaliPikacu dedi: Aynı işlemciye bende sahibim. Biliyorum stok fan %100 hızda iken efsane uğultu yapıyor. Şuan ki sıcaklık değerlerin nedir stok fan ile? Genişletmek için tıkla... Yük altında 78, boşta 43 derece oluyor. SapkaliPikacu dedi: Aynı işlemciye bende sahibim. Biliyorum stok fan %100 hızda iken efsane uğultu yapıyor. Şuan ki sıcaklık değerlerin nedir stok fan ile? Genişletmek için tıkla... Siz hangi soğutucuyu kullanıyorsunuz ?