DarkReader
Kilopat
Doğrudur.Hocam Kablonet her yere hizmet vermiyor sanırım doğru mudur?
Doğrudur.Hocam Kablonet her yere hizmet vermiyor sanırım doğru mudur?
Netspeed, Comnet, Turknet ve Kablonet bakabilirsiniz. Comnet'in musteri hizmetleri ile ilgili yasanan bir rezillik vardi forumda, o yuzden ben tercih etmemistim. Turknet'in de musteri hizmetleri yok, alacaksaniz hesaba katin, ben sahsen olmasini isterdim. Netspeed'in bu tarz bir eksisi yok. Eger taahhutlu dusunuyorsaniz Kablonet, dusunmuyorsaniz Netspeed oneririm.Herkese selamlar. Fazla vaktim yok, tavsiye almalıyım.
Turkcell Superonline kullanıyorduk. Bugün itibariyle değiştirme kararı aldık. Bana tavsiye edeceğiniz internet nedir? 100 TL'ye kadar makuldur.
Türknet müşteri hizmetleri berbat. Bilgi alıcam eğer istediğim hızı verebilirlerse Türk Telekom aboneliğimi iptal edip geçicem ama ağızlarından bilgiyi zar zor alıyorum. Sonra direkt suratıma kapatıyorlar. Bunlar için direkt abone olacaksın, diğer türlüsü hoşlarına gitmiyor maalesef.Netspeed, Comnet, Turknet ve Kablonet bakabilirsiniz. Comnet'in musteri hizmetleri ile ilgili yasanan bir rezillik vardi forumda, o yuzden ben tercih etmemistim. Turknet'in de musteri hizmetleri yok, alacaksaniz hesaba katin, ben sahsen olmasini isterdim. Netspeed'in bu tarz bir eksisi yok. Eger taahhutlu dusunuyorsaniz Kablonet, dusunmuyorsaniz Netspeed oneririm.
Hocam Online işlemler uygulamasından destek kaydı oluşturunca 1 gün içinde dönüyorlar.Türknet müşteri hizmetleri berbat. Bilgi alıcam eğer istediğim hızı verebilirlerse Türk Telekom aboneliğimi iptal edip geçicem ama ağızlarından bilgiyi zar zor alıyorum. Sonra direkt suratıma kapatıyorlar. Bunlar için direkt abone olacaksın, diğer türlüsü hoşlarına gitmiyor maalesef.![]()
Evet, Netspeed cok daha onde diye dusunuyorum bu konuda.Türknet müşteri hizmetleri berbat. Bilgi alıcam eğer istediğim hızı verebilirlerse Türk Telekom aboneliğimi iptal edip geçicem ama ağızlarından bilgiyi zar zor alıyorum. Sonra direkt suratıma kapatıyorlar. Bunlar için direkt abone olacaksın, diğer türlüsü hoşlarına gitmiyor maalesef.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.