100 TL kablosuz klavye ve fare tavsiyesi

heyysanadiyom

Kilopat
Yer
İstanbulun batısı
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
100 liraya kadar kablosuz klavye mause seti arıyorum.

5-6 set alacağım... Ergonomik ve gereksiz-kullanılmayan tuşları olmayan ergonomik set lazım.

Kullanmış olduğunuz setler varsa tavsiye istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
A4 Tech 4100 Modelini bizzat kullanıyorum mouse gerçekten çok sağlam başına bir çok şey geldiği halde hala çalışıyor ve rekabetçi oyunları çok önemsemiyorsanız onlarda dahi üzmeyen bir performansı var. Klavyesi kırıldı fakat basma hissi, tepkileri fiyatını ve kablosuz olduğunu göz önüne alırsak gerçekten güzeldi. Ben 50 TL'ye almıştım 2 yıl kadar önce, şu anda da 100 lirayı aşacak bir fiyatı olduğunu sanmıyorum

A4 Tech 4100 Modelini bizzat kullanıyorum mouse gerçekten çok sağlam başına bir çok şey geldiği halde hala çalışıyor ve rekabetçi oyunları çok önemsemiyorsanız onlarda dahi üzmeyen bir performansı var. Klavyesi kırıldı fakat basma hissi, tepkileri fiyatını ve kablosuz olduğunu göz önüne alırsak gerçekten güzeldi. Ben 50 TL'ye almıştım 2 yıl kadar önce, şu anda da 100 lirayı aşacak bir fiyatı olduğunu sanmıyorum

o zaman kasmaya gerek yok direk alayım bundan 4-5 set :)

İkisi de aynı klavye - mouse, renkleri farklı. Ben bu ikiliyi öneriyorum.

Şirkette kullanım açısından çok minimalize olması güzel fakat şekil - şukul ve dayanıklılık konusunda acabalarım var ..
Bu fiyattaki kablosuz klavye-mouse setinden pek hayır gelmez. Emin misiniz kablosuz istediğinize?

Evet , kablo olmasın ... Klavye mause hep ekranın dibinde duracak aşırı tıklanma mıncıklanma olmuyor bizim ofiste

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı