100 TL kablosuz mouse önerisi

Emrhnagca

Hectopat
Daha fazla  
100 TL altına kablosuz mouse arıyorum, üniversitede kullanmak için alacağım ama oyun performansı da biraz iyi olursa güzel olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
100 TL altına böyle bir fare bulamazsınız. Bulursanız bile oyunlarda sizi çok üzebilir.
peki kablolu bir mouse var mıdır önerebileceğiniz
Trust 20322 Primo Siyah Optik Wireless Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
en sondakini birkaç yıl önce şoktan almıştım 18 tl ye pek de sırıtmamıştı ama o zamanlar çok fazla oyun oynamıyordum şu anda rpg falan takılıyorum genelde ara sıra da valorant falan
yukarıdakiler iyi midir 50 tl falan fazla ama sorun olmaz

Bu fare diğerlerinden daha iyi. Fakat bunları tavsiye ederim.

Bu fare diğerlerinden daha iyi. Fakat bunları tavsiye ederim.

3 ü arasından hangisini önerirsin

M.2'de örgü kablo olmaması biraz endişelendiriyor kablo yanlışlıkla bükülür falan bir de hep taşımak zorunda kalacağım fareyi, yine kararsız kaldım ama sanırım M.2'yi alacağım inş normal kablo sorun çıkartmaz

Hocam eğer çok dert ettiyseniz catar Pro alabilirsiniz. Aralarında fazla fiyat farkı yok.

Hocam eğer çok dert ettiyseniz catar Pro alabilirsiniz. Aralarında fazla fiyat farkı yok.
reis o mouse a hiç ısınamadım m2 ya da ms1001 i alacağım muhtemelen
eyw cevapladığın için
rush trepan hiç mi alınmaz aralarında 30 tl lik bir fark var

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı