100 TL klavye önerisi

• Konuyu başlatan smz
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 2
  • Görüntüleme 214

smz

Hectopat
Ortalama 100 TL bütçem var, klavyenin sessiz olması lazım. Sesli klavye pek sevmiyorum. Türkçe Q olursa da çok iyi olur. Bütçeyi az aşabilirim laptop için kullanacağım onun için çerçevesi çok büyük olmaması gerek cevap yazacak ve öneride bulunacak arkadaşlara teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ortalama 100 TL bütçem var, klavyenin sessiz olması lazım. Sesli klavye pek sevmiyorum. Türkçe Q olursa da çok iyi olur. Bütçeyi az aşabilirim laptop için kullanacağım onun için çerçevesi çok büyük olmaması gerek cevap yazacak ve öneride bulunacak arkadaşlara teşekkür ederim.

Bütçe aşarsa

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı