100 TL klavye önerisi

Şu ürünün kullanıcı deneyimi var mı? Bana pek dandik geliyor da, belki iyidir bilmiyorum.
Ben, tuş basma hissi bir tık garip onun dışında güzel klavye.
Tuş baskısı ve boya işi kötü.
Gerçekten boya işi rezalet.
20210313_135309.jpg

Şu ürünü kullanıyorum, memnunum. Düşünebilirsiniz.

Hocam, 830-RW en iyisi.
Genel olarak trust önerilmiş sanırım onu alacağım. Merak ettiğim şeyler var. Işığı gece göz alıyor mu? Harfleri aydınlatıyor mu yoksa sadece tuşların etrafı mı aydınlanıyor?

Genel olarak Trust önerilmiş sanırım onu alacağım. Merak ettiğim şeyler var. Işığı gece göz alıyor mu? Harfleri aydınlatıyor mu yoksa sadece tuşların etrafı mı aydınlanıyor?
Etrafı da aydınlanıyor. Işık şiddetini kısabiliyorsun. FN + aşağı ok tuşuyla parlaklık azalıyor, yukarı ok tuşuyla parlaklık artıyor. FN + PRT SYS REQ tuşuna basarsan da breathing mode özelliği bulunuyor.

Etrafı da aydınlanıyor. Işık şiddetini kısabiliyorsun. FN + aşağı ok tuşuyla parlaklık azalıyor, yukarı ok tuşuyla parlaklık artıyor. FN + PRT SYS REQ tuşuna basarsan da breathing mode özelliği bulunuyor.
Anladım teşekkür ederim. Sesi nasıl? Aile evindeyim fazla sesli olması iyi olmaz benim için. Ama zaten genel olarak membran klavyelerin sesi az.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı