Laptop için kullanacağım idarelik olacak. Mekanik olmaz zaten bu fiyata ama az da olsa ışıklandırması olması iyi olur. Teşekkür ederim.
Şu ürünün kullanıcı deneyimi var mı? Bana pek dandik geliyor da, belki iyidir bilmiyorum.![]()
Philips Momentum SPT8264/62 Işıklı Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Philips Momentum SPT8264/62 Işıklı Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatlarını Akakçe ile takip et! Philips Momentum SPT8264/62 Işıklı Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Var, incelemeler var ama overspray varmış. Tuş baskısı ve boya işi kötü.Şu ürünün kullanıcı deneyimi var mı? Bana pek dandik geliyor da, belki iyidir bilmiyorum.
Ben, tuş basma hissi bir tık garip onun dışında güzel klavye.Şu ürünün kullanıcı deneyimi var mı? Bana pek dandik geliyor da, belki iyidir bilmiyorum.
Gerçekten boya işi rezalet.Tuş baskısı ve boya işi kötü.
Şu ürünü kullanıyorum, memnunum. Düşünebilirsiniz.
![]()
Trust 22507 TR Avonn GTX830RW Oyuncu Klavyesi Fiyatı - TRENDYOL
Trust 22507 TR Avonn GTX830RW Oyuncu Klavyesi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Hocam, 830-RW en iyisi.
![]()
Trust 22507 GTX 830-RW Avonn RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Trust 22507 GTX 830-RW Avonn RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Trust 22507 GTX 830-RW Avonn RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 589,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Genel olarak trust önerilmiş sanırım onu alacağım. Merak ettiğim şeyler var. Işığı gece göz alıyor mu? Harfleri aydınlatıyor mu yoksa sadece tuşların etrafı mı aydınlanıyor?![]()
Trust 22507 GTX 830-RW Avonn RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Trust 22507 GTX 830-RW Avonn RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Trust 22507 GTX 830-RW Avonn RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 589,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Philips Momentum SPT8264/62 Işıklı Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Philips Momentum SPT8264/62 Işıklı Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatlarını Akakçe ile takip et! Philips Momentum SPT8264/62 Işıklı Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
![]()
Klavye - Kablolu & Kablosuz Klavye - n11
Klavye ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Klavye çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
Etrafı da aydınlanıyor. Işık şiddetini kısabiliyorsun. FN + aşağı ok tuşuyla parlaklık azalıyor, yukarı ok tuşuyla parlaklık artıyor. FN + PRT SYS REQ tuşuna basarsan da breathing mode özelliği bulunuyor.Genel olarak Trust önerilmiş sanırım onu alacağım. Merak ettiğim şeyler var. Işığı gece göz alıyor mu? Harfleri aydınlatıyor mu yoksa sadece tuşların etrafı mı aydınlanıyor?
Anladım teşekkür ederim. Sesi nasıl? Aile evindeyim fazla sesli olması iyi olmaz benim için. Ama zaten genel olarak membran klavyelerin sesi az.Etrafı da aydınlanıyor. Işık şiddetini kısabiliyorsun. FN + aşağı ok tuşuyla parlaklık azalıyor, yukarı ok tuşuyla parlaklık artıyor. FN + PRT SYS REQ tuşuna basarsan da breathing mode özelliği bulunuyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.