100 TL klavye önerisi

yaraliordek

Hectopat
Makaleler
3
Daha fazla  
Işıklı olsun istiyorum. Uzun ömürlü olması da önemli tuş ömrü uzun olsun. LoL oynarım. MMORPG oyunları oynarım.
Aklımda Hunter Series Kharma X Rainbow vardı. Ama tuşları uzun ömürlü değilmiş. 10 milyon tıklama ömrü diyorlar.
Turbox TRK12 de çok güzel görünüyor ama kalitesiz dediler.

O fiyata çok iyi bir klavye bulamazsın ama illa o fiyata alacağım diyorsan Rampage'lerden bir tanesini al örneğin bu olabilir Rampage KB-R66 USB Aydınlatmalı Gaming Oyuncu Klavye Pad'li Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor

Hunter series kharma X Rainbow'dan iyi midir bu?
Şu an kullandığım klavyeyi önerebilirim. Bütçen az da olsa sakın Rampage veya TurboX gibi markaların kalitesiz ürünlerini alma! Gamenote KB487L Kablolu RGB Oyuncu Klavye Fiyatları ve Özellikleri
Link sıkıntılı sanırım.

Hocam görüntüsü güzel değil. Ne kadar süredir kullanıyorsunuz memnun musunuz?
Alalı 1 aya yakın oldu. @AJFA hocam da kullanıyordu, onun incelemesine göz gezdirip almıştım. Bu fiyata Rampage, Turbox vb. alıp birkaç aya bozulmasındansa GameNote (yurt dışındaki adı Havit) marka bir klavye sizin için bir nimet olacaktır.

AJFA'nın incelemesi:

Alalı 1 aya yakın oldu. @AJFA hocam da kullanıyordu, onun incelemesine göz gezdirip almıştım. Bu fiyata Rampage, Turbox vb. alıp birkaç aya bozulmasındansa Gamenote (yurt dışındaki adı havit) marka bir klavye sizin için bir nimet olacaktır.

Ajfa'nın incelemesi:

Turbox'un kötü olduğunu biliyordum da Rampage de kötü mü?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı