100 TL klavye önerisi

Merhaba,
Bütçemi kesinlikle artıramam. RGB istemiyorum. Olursa backlight olursa iyi olur. Q klavye ve yandaki numerik tuşlarda olsun. Bildiğiniz ofis klavyesi işte. Ancak çok uzun yıllar kullanacağım. Yazılım ve kodlama için kullanacağım. Klavyenin sesi olmasın. Tuşa bastımmı beni zorlamasın tabiri caizse yağ gibi kaysın :D . Bütçemi 160 lira yaparak klavye ve mouse set de alabilirim. Benim işte kullandığım Dell marka klavye mouse var. Tasarımı ve basma hissi güzel. Ama modelini falan bilmiyorum, hatırlamıyorum. Kısacası uzun ömürlü, basma hissi yumuşak klavye arıyorum. Bütçe 160 liraya çıkar ama mouseta almam lazım o zaman. İyi akşamlar.
Mouse ellerin
Hocam 100 lira olsa daha iyi olur. Sonra bozulmasın :D Everst düşünmüyorum. Teşekkürler.
Valla bende iki,üç senede bozulmadı halen sapasağlam yazıları da silinmedi.İp örgü kablo sağlam alabilirsin.

Dosya Ekleri

• 20200506_000419.jpg
    20200506_000419.jpg
    787,2 KB · Görüntüleme: 41
Arkadaşlar hala klavye konusunda kararsızım.
Şu klavyeyi almak istemiyorum çünkü enter, space shift gibi tuşlar sıkıntılı imiş. Diğer tuşlara göre çok sesi var. Hoş bir deneyim değil.

Philips SPK9304. Şu mouseun tasarımı çok hoş. Küçük bir aydınlatmada var. Bence gayet güzel. Ancak hiç inceleme bulamadım. Kimse yorum falanda yazmamış. Ama bunu seçicem galiba.

Klavye önerilerinize halen açığım . DELL KB216 klavye hoşuma gitti ama yine bir inceleme bulamadım. Tüm incelemeler HİNDİ. Bir şey anladığımda yok. Tavsiyelerinizi bekliyorum .

Arkadaşlar hala klavye konusunda kararsızım.
Şu klavyeyi almak istemiyorum çünkü enter, space shift gibi tuşlar sıkıntılı imiş. Diğer tuşlara göre çok sesi var. Hoş bir deneyim değil.

Philips SPK9304. Şu mouseun tasarımı çok hoş. Küçük bir aydınlatmada var. Bence gayet güzel. Ancak hiç inceleme bulamadım. Kimse yorum falanda yazmamış. Ama bunu seçicem galiba.

Klavye önerilerinize halen açığım . DELL KB216 klavye hoşuma gitti ama yine bir inceleme bulamadım. Tüm incelemeler HİNDİ. Bir şey anladığımda yok. Tavsiyelerinizi bekliyorum .

Ben piranha 2345 sipariş ettim ucuz ışıklı diye. Bakalım dandik büyük ihtimale. Bu arada everest şans işi herhalde bende sıkıntı yok.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı