100 TL Kulaklık önerisi

Teknik özelliklerine bakıldığında CX200 daha üstün görülüyor. Ama arkadaşın tercihi kulakiçi olmadığı için bunu önermiştim.

Teknik özelliklerine bakıldığında CX200 daha üstün görülüyor. Ama arkadaşın tercihi kulakiçi olmadığı için bunu önermiştim.

Yok YAMYAM abi "Ve kulaklık alacak arkadaşım dışarıda takınca oluşacak görüntüyü biliyorsun değil mi? Sonra iyi durmuyor diye eleştiriler gelince takmazsın falan." sözünü kulaklık alacak arkadaşa söyledim.

Sana sorduğum soru HD180 ile HD201'in farkı ne? Görüntüsü falan aynı fakat arada yüksek bir fiyat farkı var. Teknik olarak neleri farklı da bu kadar fark var? Sen kesin biliyorsundur.

Verilen teknik değerlere göre hiçbir fark yok. Malzeme kalitesi ve benzer unsurlar var ise bilemem. Bizzat gidip mıncıklamadan karar vermem doğru olmaz.

Olacak görüntùyü biliyorum. Ama kulakiçi sevmiyorum ve beni rahatsız ediyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öneriler biterse Hd 180'i almayı planlıyorum. Fakat Vatan'a gittiğimde Hd 201 'in malzeme kalitesi daha iyiyse Hd 201'i alırım.

Öneriler biterse Hd 180'i almayı planlıyorum. Fakat Vatan'a gittiğimde Hd 201 'in malzeme kalitesi daha iyiyse Hd 201'i alırım.
Eğer kaliteye önem veriyorsan ve bulabilirsen HD250 tavsiye ederim. Tabiiki oldukça pahalı bir kulaklıktır ama verilen paranın her kuruşunu haketmektedir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…