100 TL Limitli Mikrofon Önerisi

Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar 100 TL'ye mikrofona ayırabileceğim bütçem var. Laptop kullanıcısıyım bu arada. Yani jak girişli bir mikrofon alırsam ses kartı da almam gerekecek.
Seçtiğim mikrofon bu çünkü içinden tripod ve ses kartı da çıkıyor. Bu fiyatlara daha iyi mikrofon önerisi olan var mı? Bir de ses kartı mikrofonun kayıt kalitesini ne kadar düşürür?

Yukarıdaki mikrofonu almanın para israfı olduğunu düşündüm çünkü Aliexpress'te neredeyse aynısı 8$: Tahmini Teslimat Zamanı

Bir de bu mikrofonun daha iyi olduğunu söyleyenler var:
Tahmini Teslimat Zamanı

Fakat bu ikisi yerine yaka mikrofonu alma düşüncem de var. Sonuçta yayıncılık yapmayacağım veya oyun videosu çekmeyeceğim. Daha çok ürün inceleme tarzında video çekeceğim için yaka mikrofonu daha kullanışlı olur düşüncesindeyim. Ama ses kalitesi ne kadar düşer emin olamadım:
Tahmini Teslimat Zamanı

Ayrıca ses kartı da almam gerekecek. Onu da Aliexpress yoluyla halletmeyi düşünüyorum. Önerilerinize açığım.

Tahmini Teslimat Zamanı
Bu ses kartından daha önce kullandım fakat SN-R1 kulaklığıma gelen sesin kalitesini ufak düşürüyordu. Pahalı olmayan fakat kaliteli ses kartı önerilerinizi de alabilirim.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı