S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl için grafik ayarları önerisi

EDON1S1

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GeForce RTX™ 5060 Ti Infinity 3 / Ryzen 7 7800X3D / Kingston 32GB(2x16) Renegade 7200mhz CL38 DDR5 Expo Ram / Gigabyte B650m aorus elite (rev 1.3)
Meslek
Bilişim Teknolojileri:Web Tasarım
Arkadaşlar oyun için en iyi grafik ayarını arıyorum, internetten grafik ayarı görüp uygulayıp memnun kalan varsa yardımcı olabilir mi?

Çoğu ayar pek işe yaramıyor en çok DLSS ve frame genereation etkiliyor.

Görüntü kalitesi NVIDIA DLAA ile muazzam ama çok FPS götürüyor. Quality ise en ideal seçenek. Frame Generation da etkisi büyük ama sistemim iyi değil veya FPS istediğim kadar değil dersen. NVIDIA Smooth Motion yani yeni çıkan (yumuşak hareket) açabilirsin her 2 pixel arasına 1 pixel daha sıkıştırıyor ve %50 FPS artışı veriyor ben hem Frame Gen hem de Smooth Motion açtığımda 300leri görmüştü FPS fakat az bir input lag artabilir. Ama çok engel değildi. Deneyebilirsin.

Ayarlarda genelede en çok gölge ve ışıklandırmalar FPS'ye etki ediyor.

Çoğu ayar pek işe yaramıyor en çok DLSS ve frame genereation etkiliyor.

Görüntü kalitesi NVIDIA DLAA ile muazzam ama çok FPS götürüyor. Quality ise en ideal seçenek. Frame Generation da etkisi büyük ama sistemim iyi değil veya FPS istediğim kadar değil dersen. NVIDIA Smooth Motion yani yeni çıkan (yumuşak hareket) açabilirsin her 2 pixel arasına 1 pixel daha sıkıştırıyor ve %50 FPS artışı veriyor ben hem Frame Gen hem de Smooth Motion açtığımda 300leri görmüştü FPS fakat az bir input lag artabilir. Ama çok engel değildi. Deneyebilirsin.

Ayarlarda genelede en çok gölge ve ışıklandırmalar FPS'ye etki ediyor.
Smooth Motion deneyeyim bi nasıl görünecek

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı