100 TL'ye mikrofonlu kulak üstü kulaklık önerebilir misiniz? Mikrofonu kaliteli olursa sevinirim. Yarı yolda bırakmayacak uzun ömürlü kaliteli kulaklık önerilerinizi bekliyorum. Duruma göre bütçeyi biraz arttırabilirim.
100 TL'ye mikrofonlu kulak üstü kulaklık önerebilir misiniz? Mikrofonu kaliteli olursa sevinirim. Yarı yolda bırakmayacak uzun ömürlü kaliteli kulaklık önerilerinizi bekliyorum. Duruma göre bütçeyi biraz arttırabilirim.
En ucuz Redragon H120 Ares Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Redragon H120 Ares Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 229,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Evet alabilceğiniz en iyi ürün BİM'deki 100 TL'lik olan kulaklıktı. Bende şu anda onu kullanmaktayım ve çok memnunum mikrofonu birazcık hava sesi yapıyor ama çok dert bir şey değil bana göre.
100 TL'ye yoro orijinal V5 alabilirsiniz. Yorumları da iyi.
En ucuz Redragon H120 Ares Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Redragon H120 Ares Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 229,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Sharkoon Rush er3 diye bir kulaklık daha gördüm. Redragon Ares H120 almak mı daha mantıklı yoksa Sharkoon Rush er3 mü? Aradaki 40-45 tllik fiyat farkına değer mi? Çok soru sordum hocam kusuruma bakmayın.
Sharkoon Rush er3 diye bir kulaklık daha gördüm. Redragon Ares H120 almak mı daha mantıklı yoksa Sharkoon Rush er3 mü? Aradaki 40-45 tllik fiyat farkına değer mi?