100 TL mikrofonlu kulaklık önerisi

Diegla

Hectopat
Daha fazla  
100 TL'ye mikrofonlu kulak üstü kulaklık önerebilir misiniz? Mikrofonu kaliteli olursa sevinirim. Yarı yolda bırakmayacak uzun ömürlü kaliteli kulaklık önerilerinizi bekliyorum. Duruma göre bütçeyi biraz arttırabilirim.

100 TL'ye mikrofonlu kulak üstü kulaklık önerebilir misiniz? Mikrofonu kaliteli olursa sevinirim. Yarı yolda bırakmayacak uzun ömürlü kaliteli kulaklık önerilerinizi bekliyorum. Duruma göre bütçeyi biraz arttırabilirim.

Zamanında BİM'e polosmart gelmişti şu an 100 TL'ye önereceğim hiçbir ürün kaliteli olmaz

Bence şu an telefon kulaklığı ile idare edin ve bir miktar daha para biriktirin.

Zamanında BİM'e polosmart gelmişti şu an 100 TL'ye önereceğim hiçbir ürün kaliteli olmaz.

Evet alabilceğiniz en iyi ürün BİM'deki 100 TL'lik olan kulaklıktı. Bende şu anda onu kullanmaktayım ve çok memnunum mikrofonu birazcık hava sesi yapıyor ama çok dert bir şey değil bana göre.
100 TL'ye yoro orijinal V5 alabilirsiniz. Yorumları da iyi.

Bu kulaklık 1-2 yıl idare eder mi? Ayrıca mikrofonu ile bir sıkıntı yaşar mıyım?
İşinizi görür, mikrofonunda sorun yaşayacağınızı sanmam.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İşinizi görür, mikrofonunda sorun yaşayacağınızı sanmam.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sharkoon Rush er3 diye bir kulaklık daha gördüm. Redragon Ares H120 almak mı daha mantıklı yoksa Sharkoon Rush er3 mü? Aradaki 40-45 tllik fiyat farkına değer mi? Çok soru sordum hocam kusuruma bakmayın. :)

Sharkoon Rush er3 diye bir kulaklık daha gördüm. Redragon Ares H120 almak mı daha mantıklı yoksa Sharkoon Rush er3 mü? Aradaki 40-45 tllik fiyat farkına değer mi?
Aralarında çok fazla fark yok ancak konfor açısından daha iyi, bütçe arttırabilirseniz değer.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı