100 TL mouse önerisi

Bunu kullanıp deneyim ederek söylüyorsan tamam. ama kullanmadan böyle bir kanıya kendince vardıysan, kimseyi doğru yanlış yönlendirme derim.
Kimseyi yanlış yönlendirmiyorum. Daha kaliteli ve bilindik markalar varken neden Gamepower alsın ki?
Gamepower, Everest ve bu tür markalar çok ucuz oldukça tercih edilmemeli. Logitech'in sağladığı destekle Gamepower bir mi? Kullanıcı deneyimlerini araştırırsanız görürsünüz.
Hadi ben bilgisizim ve yanlış yönlendiriyorum, Recep Baltaş da mı bilgisiz? O da önermiyor. Bak ürünler de aynı para dikkat edersen, 100 lira daha ver şunu al da demiyorum. Aynı paraya Logitech vb. varken neden Gamepower alsın?

Logitech, Steelseries, Gigabyte vb. Markalar varken gamepower almak tam bir saçmalık. Gamepower ın malzeme kalitesi yeteri kadar iyi değil. Aynı fiyata ışıkları daha fazla mouse almak yerine aynı fiyata yukarda verilen markalardan daha kaliteli mouselar almak daha mantıklı

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı