100 TL Mouse önerisi

ATADAMTR

Centipat
Beyler mousem bozuldu bozulacak bazen takılıyor, çıkartıp takıyorum düzeliyor. Bütçem çok yok, tavsiyelerinizi bekliyorum.
Genelde LoL oynuyorum.

Beyler mousem bozuldu bozulacak bazen takılıyor, çıkartıp takıyorum düzeliyor. Bütçem çok yok, tavsiyelerinizi bekliyorum.
Genelde LoL oynuyorum.
Interceptor DS B1'e hiç bakmış mıydınız?

Düzenleme :
Eğer bulabilirseniz kendim kullandığım Hiper Naga X80'i de öneririm.

Son düzenleme:

Dostum bunları alma sakın hatta öneren arkadaş niye önerdi anlamadım doğrusu.
Interceptor DS B1'e hiç bakmış mıydınız?
Aynısını yazacaktım bende.

Everest ürünlerini önermem çok dandik oluyorlar iş görecek bir şey arıyorsanız bunu öneririm basit ama güzel.
.
Bir ara almıştım bayadır kullanıyorum, bunu beğenmezsiniz bilmem ama Everest gibi markalara yönelmeyin belki Frisby olabilir Gaming olacaksa.

Everest gibi markalara yönelmeyin deyip Frisby önermek mi? Sizde tam A320 anakartta OC yapmaya çalışan insan tipi var.

Demek istediğim o değil hani illa onlardan aralarında en iyisi o. Ben Logitech önerdim fark ettiyseniz.
Logitech önermenizin bir önemi yok. Sonda yazdığınıza bakar mısınız? Gaming olacaksa frisby'mi olabilir? Frisby zaten everest'ten bile kötü bir marka. Neden öneriyorsunuz ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…