Interceptor DS B1'e hiç bakmış mıydınız?Beyler mousem bozuldu bozulacak bazen takılıyor, çıkartıp takıyorum düzeliyor. Bütçem çok yok, tavsiyelerinizi bekliyorum.
Genelde LoL oynuyorum.
Rampage SMX-R44 Makrolu 6400DPI RGB Ledli Oyuncu Mouse - Fiyatı
Rampage SMX-R44 Makrolu 6400DPI RGB Ledli Oyuncu Mouse - en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Everest Rampage Rampage SMX-R4 Usb Siyah 4800 Dpi Makrolu Gaming Mouse | Trendyol
Trendyol.com sayesinde Everest Rampage ürününe çok özel indirimlerle sahip olabilecek ve alışveriş alışkanlıklarınızı değiştireceksiniz.www.google.com
Aynısını yazacaktım bende.Interceptor DS B1'e hiç bakmış mıydınız?
Rampage SMX-R44 Makrolu 6400DPI RGB Ledli Oyuncu Mouse - Fiyatı
Rampage SMX-R44 Makrolu 6400DPI RGB Ledli Oyuncu Mouse - en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Everest Rampage Rampage SMX-R4 Usb Siyah 4800 Dpi Makrolu Gaming Mouse | Trendyol
Trendyol.com sayesinde Everest Rampage ürününe çok özel indirimlerle sahip olabilecek ve alışveriş alışkanlıklarınızı değiştireceksiniz.www.google.com
Everest gibi markalara yönelmeyin deyip Frisby önermek mi? Sizde tam A320 anakartta OC yapmaya çalışan insan tipi var.Everest ürünlerini önermem çok dandik oluyorlar iş görecek bir şey arıyorsanız bunu öneririm basit ama güzel.
.logitech M90 Kablolu Optik Mouse 910-001793 | Trendyol
Trendyol.com sayesinde logitech ürününe çok özel indirimlerle sahip olabilecek ve alışveriş alışkanlıklarınızı değiştireceksiniz.www.trendyol.com
Bir ara almıştım bayadır kullanıyorum, bunu beğenmezsiniz bilmem ama Everest gibi markalara yönelmeyin belki Frisby olabilir Gaming olacaksa.
Everest gibi markalara yönelmeyin deyip Frisby önermek mi? Sizde tam A320 anakartta OC yapmaya çalışan insan tipi var.
Logitech önermenizin bir önemi yok. Sonda yazdığınıza bakar mısınız? Gaming olacaksa frisby'mi olabilir? Frisby zaten everest'ten bile kötü bir marka. Neden öneriyorsunuz ki?Demek istediğim o değil hani illa onlardan aralarında en iyisi o. Ben Logitech önerdim fark ettiyseniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.