100 TL mouse pad önerisi

Yorumları iyi ama klavye de sığacak bir şekilde 150 TL'ye bulursam bilinen markalar onu alırım eğer bulamazsam Gamepower alırım büyük iht.

Eğer ki competitive bir şekilde FPS, MOBA oyunları oynuyorsan.
Kesinlikle e spor Level olan sana attığım mouse padi al.
Ama çok rekabetçi değilsen ya da hikaye oyunlarında falan takılıyorsan.
Gamepower al üzmez.

Eğer ki competitive bir şekilde FPS, MOBA oyunları oynuyorsan.
Kesinlikle e spor Level olan sana attığım mouse padi al.
Ama çok rekabetçi değilsen ya da hikaye oyunlarında falan takılıyorsan.
Gamepower al üzmez.

Oynadığım oyunlar CS:GO ama rank kasmıyorum artık topluluk Valorant oynuyorum yani arada kaldım bende FPS oyunları oynuyorum ki zaten faremde idare eder bir mouse 10 bin DPI falan destekliyor SteelSeries alacağım sanırım. Bunun büyüğü var mı 150 160 civarına.

Oynadığım oyunlar CS:GO ama rank kasmıyorum artık topluluk Valorant oynuyorum yani arada kaldım bende FPS oyunları oynuyorum ki zaten faremde idare eder bir mouse 10 bin DPI falan destkekliyor SteelSeries alacağım sanırım. Bunun büyüğü var mı 150 160 civarına.

Bak reis güven bana büyük mouse ped alma, heleki FPS oyuncusuysan.
Ben yarı profesyonel FPS oyuncusuyum ve büyük mouse pad aldığım için pişmanım.
Güven bana attığımı al.
IMG_20210408_185311.jpg

Hocam Valorant'ta çok sıkıntı çekiyorum 30 TL'lik mouse padım var :D şu an o yüzden SteelSeries almayı düşünüyorum ama Gamepower de çok da kötü müdür acaba yani hem görsel şölen arada çok fark var mıdır arada kaldım.

Hocam forumdaki çoğu kişi Gamepower tavsiye etmiyor ama mousepadi nasıldır onu bilemem.
Ama tabii ki SteelSeries daha iyi. Zaten birçok yayıncının, oyuncunun SteelSeries mouse pad kullandığını görürsünüz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı