100 TL mouse pad tavsiyesi

Bütçe
100
Hocam alakasız olacak ama Mouse'u önerir misiniz?
Bu arada mouse pad:

Mouse bu = Asus Rog Gladius II Core 6200DPI 6 Tuş RGB Optik Kablolu Gaming Mouse - incehesap.com

Videolarda daha detaylı anlatanlar var bir araştırın isterseniz alma amacım elim büyük ölçüde olduğu için tam oturaklı geldiğinden.
Benim attığım daha kaliteli üstelik boyutu da daha büyük. Eğer 30x25 cm boyutlarında daha iyi bir mouse pad arıyorsanız. SteelSeries QCK Mini öneririm.

30x25 çok küçük kalır reyis.
Bu ürün hakkındaki yorumlarınız?
 
Son düzenleme:
Arkadaşlar FPS oyunları oynamaktayım. Özellikle Valorant'ta hesap kasıyorum. Ucuz kalitesiz mouse pad kullanıyorum. Değiştirme zamanı geldi sanırım. Küçük Speed mouse pad düşünüyorum ya da büyük qp Prism düşünüyorum. Tamamen kararsızım açıkçası. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Özet geçmek gerekirse FPS oyunlarında daha verim alabileceğim bir mouse pad olursa benim için iyi olur.
Mouse = ASUS ROG Gladius II.
 
Son düzenleme:
Bu kişinin diğer videolarına da baktım bilgili birisi sanırım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu mouse pad konularında deneyimli güvenilir insan bulmak zor gerçekten.

James Donkey ile QCK pürüzsüz kumaş yüzeye sahip, esporcu değilseniz pek fark hissetmezsiniz. Bence boyutu daha büyük olduğu için JD alın ancak esporcular arasında QCK daha popüler bir mouse pad, o boyut size yetiyorsa QCK olanı alın bütçeyi 20 tl aşıyor ve QcK kenarları dikişli değil. HyperX FURY S Speed Gaming MousePad M HX-MPFS-S-M: Amazon.com.tr bunada bakabilirsiniz Fury S QcK'ya göre daha kaygan ve dikişli olduğu için uzun ömürlü bir mousepad ama düzenli her ay temizlemen lazım yoksa kayganlığını zamanla kaybediyor kumaş padler.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı