100 TL mousepad önerisi.

Benim aklımdaki de Steelseries. Şimdi sıra bunlardan hangisini alsam.
Ahahaha zamanında bende çarşafları çok kullanmıştım. Hayat... :D
Ben mouse'umun altına test kitabı koyuyorum. Kesinlikle tavsiye ederim:).
Kenarları dikişli versiyonlardan alıcam sanırım diğerlerinde açılma oluyor diye okudum birkaç yerde

Kenarları dikişli versiyonlardan alıcam sanırım diğerlerinde açılma oluyor diye okudum birkaç yerde
Kenarları dikişli versiyon dediğiniz hangi model acaba ?

Bende vardı soyulma bende de oldu.
Çöpe attım.

Qck edge ve heavy modelleri dikişli sanırım hocam.
Teşekkürler . Paranız var ise vermenizde hiçbir sakınca yok. Fakat daha ucuz olması gerekiyor ise Qck modelini de tercih edebilirsiniz. Yukarıda bahsettiklerimin üzerine 2 kere de yıkadım ve sökülme falan olmadı. SteelSeries bu işi yapıyor.

Teşekkürler . Paranız var ise vermenizde hiçbir sakınca yok. Fakat daha ucuz olması gerekiyor ise Qck modelini de tercih edebilirsiniz. Yukarıda bahsettiklerimin üzerine 2 kere de yıkadım ve sökülme falan olmadı. SteelSeries bu işi yapıyor.

Anladım hocam artık hangisi denk gelirse. En azından markayı netleştirdik hepsi sorunsuz işimi görür diye tahmin ediyorum. Çok teşekkürler

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı