NooPlayer
Megapat
Daha fazla
Bilgisayarım için soğutucu arayışındayım. Küçük bir problem var.
Gördüğünüz gibi hava alacak yerimiz yok... O yüzden güçlü bir fan lazım. Hava alma yerlerine bakarak asagidaki soğutucu modellerini düşündüm:
Trust GXT
TX Red Alert (En yüksek basınç bunda o yuzden aklimda kaldi)
www.teknobiyotik.com
Juo (daha düşük fan basinci var ama bilemedim. Ucuz gibi)
www.teknostore.com
Önerdiğiniz şeyler varsa cekinmeden yazin. Onerilere de ihtiyacim var. Yorumlarınız ve önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim. İyi günler. İyi Sosyal'ler.
Şimdi dusundum de madem ki bosluk yok, vakum soğutucu mu alsam? Ne dersiniz? İse yarar mi?
Vakumlu sogutucular egsoz fana zarar verir mi acaba?
Gördüğünüz gibi hava alacak yerimiz yok... O yüzden güçlü bir fan lazım. Hava alma yerlerine bakarak asagidaki soğutucu modellerini düşündüm:
Trust GXT
TX Red Alert (En yüksek basınç bunda o yuzden aklimda kaldi)
TX Red Alert 6 Fanlı Dijital Fan Kontrolcülü, Yükseklik Ayarlı Notebook Soğutucu (TXACNBRED) | Teknobiyotik
TX Ergo500 TX Red Alert, Kırmızı Fan Ordusu ile Emirlerinizi Bekliyor! TX Red Alert, dilediğinizde hücüma çıkan, dilediğinizde dizginlenebilir kırmızı fan ordusu ile notebook' unuzu soğutmaya doyuracak. Tam 6 adet 7cm' lik lav kırmızısı LED fanlardan gelen kar fırtınası Mesh ızgaralı...
Juo (daha düşük fan basinci var ama bilemedim. Ucuz gibi)
JUO G-1 Gaming Led Işıklı Notebook Soğutucu
JUO G-1 Led Işıklı Notebook Soğutucu notebook bilgisayarların en büyük problemlerinden bir tanesi olan ısınma sorununu ortadan kaldırmak için özel olarak geliştirilmiş 6 farklı fana sahip olan bir dizüstü bilgisayar soğutucusudur. 14-17.3 inç arasındaki t
Önerdiğiniz şeyler varsa cekinmeden yazin. Onerilere de ihtiyacim var. Yorumlarınız ve önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim. İyi günler. İyi Sosyal'ler.
Şimdi dusundum de madem ki bosluk yok, vakum soğutucu mu alsam? Ne dersiniz? İse yarar mi?
Vakumlu sogutucular egsoz fana zarar verir mi acaba?
Son düzenleme: