100 TL Oyun Kulaklığı Önerisi

Nailsemseddin

Hectopat
Katılım
10 Aralık 2015
Mesajlar
147
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar yukarıda da belirttiğim gibi 100 TL bütçem var. Ne önerirsiniz ya da biraz farklı fiyatlarda neler tavsiye edebilirsiniz? Benim aklımda;

SN-R5 RAMPAGE ya da;

SN-R10 RAMPAGE

Arasındaki farklılılar nelerdir, hangisini almam daha iyi olur? Aradaki fiyat farkı değer mi?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bende bu giyatta oyuncu kulaklığı arıyorum ama bence paranmızı biriktirip lıgitech g230 alalım kullanıcılar gerek hopörlöründen gerek milrofonundan çok memnun anma illada 100tl diyosan snopy rampage r5 bnce daha şık ve daha kullanışlı özellikleri hakkında bir bilgim yok ama çok kaliteli duruyor.
 
SN-R5 RAMPAGE i 2 aydır kullanıyorum ses performansı müzik performansı çok iyi uzun kullanımda kulağı yorabiliyor ama aşırı değil mikrofonda sıkıntı yaşıyorum 1 kaç defa düşürdüm ondan mı bilmiyorum ama kendi mici bende sıkıntılı harici bir mic ile idare ediyorum cs:go gibi fps oyunlarında ses iyi kasılıyor bütçeni az aşıp logitech alabilirsin.
 
Mesela CS:GO skype vb. görüşme için mikrafonu nasıl? Sesinde sorun çıkıyor mu? Cızırtı falan yani ses kaliteli bir şekilde diğer tarafa aktarılabiliyor mu?
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı