Ben everest markalarından memnunum, eğer klavyeye uçan tekme, kafa, yumruk atmazsanız neden hemen bozulsun. Ben sürekli donanımları değiştirmek/para vermek istemem, uzun ömürlü olsun derseniz Logitech alabilirsiniz.
Efendim size katılıyorum ama şubattan beri KB-R88 kullanıyorum bana hediye geldiği için iade de etmek istemedim. Yani çok nazik kullanırsanız gider ama ben de kesinlikle tavsiye etmiyorum tamam klavye RGB'si ve mekaniği hoş olabilir ama malzeme kalitesi çok kötü bir firma. Everest işi şans işi ya gider ya da bozulur.
Ben everest markalarından memnunum, eğer klavyeye uçan tekme, kafa, yumruk atmazsanız neden hemen bozulsun. Ben sürekli donanımları değiştirmek/para vermek istemem, uzun ömürlü olsun derseniz Logitech alabilirsiniz.
İşte yok öyle bir şey. Firmaların her fiyattan farklı ürünleri var. Hepsinin üretiminde farklı malzemeler, yapılar kullanılıyor. Everest en dandik olan malzemeler ile üretiyor, keza bir çoğu da fason üretim. Bunun sayesinde ucuza satıyor. Ne demişler "Ucuz mal alacak kadar zengin değilim."