100 TL Steam oyun önerisi

HarunBURAK

Megapat
Daha fazla  
Herkese merhabalar. Steamda 100 tl'lik bir kupon buldum. Steamda şu an 100 tl var. Oyun önerir misiniz?
(ETS 2 ve GTA 5 var başka.)

Dirt rally bende vardı "crack ama" bir ay oynadım ama alışamadım. Zaten yarışları pek sevmem. Çünkü yarışlarda yoldan bi çık arabanın nereye gideceği belli deil. Gta gibi motoru olsa harika olur.
Bi de cs go yu arkadaşlarım da oynuyor. Önerir misiniz

Dirt rally bende vardı "crack ama" bir ay oynadım ama alışamadım. Zaten yarışları pek sevmem. Çünkü yarışlarda yoldan bi çık arabanın nereye gideceği belli deil. Gta gibi motoru olsa harika olur.
Bi de cs go yu arkadaşlarım da oynuyor. Önerir misiniz

FPS oyunlarına alışkın değilseniz oyunu önermem, fakat ben alışırım derseniz oyunun indirime girmesini bekleyin. 12 iken alın.

Call of duty oynardım eskiden fps oynarım. Ok. 23 ünde cs go yu alıyorum çok teşekkür ederim başka var mıdır önerileriniz arkadaşlar

Alacaksanız Witcher 3 şuan indirimde. Haziranın ortası gibi tüm oyunlar indirime girecektir. Oyunları indirimdeyken alın, paranız cebinizde kalsın.

Herkese merhabalar. Steamda 100 tl'lik bir kupon buldum. Steamda şu an 100 tl var. Oyun önerir misiniz?
(ETS 2 ve GTA 5 var başka.)
CS:GO tarzı oyunları seviyorsan Ücretsiz olan Zula'yı oynayabilirsin.
Onun haricinde yarış olarak Project Cars var aklıma gelen.
Forumda bir kaç arkadaş Metro oyunundan bahsetmişti güzel oynamalısın diye.
Korku oyunu olarak Alan Wake ve Outlast var.
Simulasyon istersen ETS haricine ATS (American Truck Simulator) var. Gerçekten farklı bir tadda.
FPS olarak FarCry 4, BattleField 4, BattleField Hardline, Call of Duty'nin son 2-3 oyunu ( Black Ops 3, Advanced Warfare, Ghosts) var.
Bunları biraz araştır. İstediğin ve sevdiğin tarzları yazarsan bir kaç oyun daha bulunabilir.

Okey. Size sevdiğim türleri söyleyim yani oyunları.
GTA, ETS 2, Spintires, Pes16, NFS MW 2012, Call of Duty
Bu oyunları severek oynadım veya oynuyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı