100 TL'ye 3 adet kasa fanı tavsiyesi

Tek fan 100 liraysa güzel, Akasa Viper alabilirsiniz. Eğer 3 fan 100 liraysa o fiyata yüksek performans hayal, fiyat performans olur ama. O bütçede alacağınız 12cm fanların da aşağı yukarı özellikleri aynı. Aerocool'un, Dark'ın, Rampage'in ürünleri diğerlerine göre nispeten iyidir, ben söyleyeyim bir tane yine de. 4c 120. Bunu alabilirsiniz.

Tek fan 100 liraysa güzel, Akasa Viper alabilirsiniz. Eğer 3 fan 100 liraysa o fiyata yüksek performans hayal, fiyat performans olur ama. O bütçede alacağınız 12cm fanların da aşağı yukarı özellikleri aynı. Aerocool'un, Dark'ın, Rampage'in ürünleri diğerlerine göre nispeten iyidir, ben söyleyeyim bir tane yine de. 4C 120. bunu alabilirsiniz.

100 TL bütçe tane olarak Total'de 350 400 TL arası ayırabilirim.

Be Quiet Pure Wings 2 önerebilirim. Kendimde kullanıyorum, çok memnunum. Kasanızın 12 ve 14 CM desteği var sanırım. Bu serinin 2 tane çeşidi var, normal ve high-speed olarak. Daha serin bir kasa ağır basıyorsa high-speed olanı alın, daha sessiz isterseniz normal versiyonunu alabilirsiniz. Ben high-speed olanını kullanıyorum, ses olarak kabul edilebilir bir ses veriyor.
be quiet pure wings 2 - webdenal.com
Tercihinize göre seçebilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı