100 TL'ye alınan AirPods yanlış geldi

Tek kulaklık var demişsiniz, ben bir tanesini eksik koymuşlar sanmıştım ama kulaklığı tekli yapmışlar. 😆
Peki bana gelen ürün çalışıp çalışmadığını nasıl anliyabilirim?
Şarja takın. Bir yerinde ışık belirtisi görürseniz bir süre sarj ettikten sonra kulaklığı çıkartın muhtemelen içerisinde yine bir ışık belirtecek. Telefonunuza Bluetooth aracılığı ile bağlayın.
Böyle değilse eşleşme moduna geçmesi için belki bir tuş falan vardır üstünde kurcalayın böyle bir ürün kullanmadığım için bilemiyorum.

Son olarak, böyle abzürt bir fiyata bu ürünü alamayacağınızı bilmeniz gerekirdi. Bu tarz ürünlerde isim farklılıkları ile satılıyor aslında, kutuda gördüğünüz gibi Airpods ibaresi yok.

Super copy dedikleri birebir Airpods olan çakmalar bile 350-400 TL iken 100 TL'ye 3 adet orijinal airpods aldığınızı sanmanız çok garipmiş. Geçmiş olsun böyle böyle öğrenirsiniz.

Tek kulaklık var demişsiniz, ben bir tanesini eksik koymuşlar sanmıştım ama kulaklığı tekli yapmışlar. 😆

Şarja takın. Bir yerinde ışık belirtisi görürseniz bir süre şarj ettikten sonra kulaklığı çıkartın muhtemelen içerisinde yine bir ışık belirtecek. Telefonunuza Bluetooth aracılığı ile bağlayın.
Böyle değilse eşleşme moduna geçmesi için belki bir tuş falan vardır üstünde kurcalayın böyle bir ürün kullanmadığım için bilemiyorum.

Son olarak, böyle absürt bir fiyata bu ürünü alamayacağınızı bilmeniz gerekirdi. Bu tarz ürünlerde isim farklılıkları ile satılıyor aslında, kutuda gördüğünüz gibi AirPods ibaresi yok.

Şarj yeri yok şöyle arkası.
Super copy dedikleri birebir AirPods olan çakmalar bile 350-400 TL iken 100 TL'ye 3 adet orijinal AirPods aldığınızı sanmanız çok garipmiş. Geçmiş olsun böyle böyle öğrenirsiniz.

Garip olan WhatsApp'tan hiçbir engel atilmadi ona çok sasirdim.

Dosya Ekleri

• IMG20220419132736.jpg
    IMG20220419132736.jpg
    81,5 KB · Görüntüleme: 31
Sonuç bu arkadaşlar dolandırıldım benim yaptığım gibi Instagram gibi yerlerden özellikle elektronik alışverişi yapmayın ucuz diye atlamayın o kadar araştırdım çok güvenli gözüküyordu yapacak bir şey yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı