100 TL'ye Gaming Mouse Önerisi

Sabırın varsa Razer Deathadder olabilir Aliexpress'ten.
bunu çok düşündüm ben normalde razer mamba 2012 kullanıcısıyım aliexpressten gelen ürünü razer synapse okuyormuş vs vs diyorlar ama ürün kalitesi nasıl hiçbir bilgim olmadığı için cesaret edemiyorum
James Donkey 325 olabilir bir bak istersen..
bunu düşüneceğim teşekkür ederim :)
logitech ürünlerini seviyorum ama g300s g102 gibi ürünlerine kanım bir türlü ısınmıyor rahat rahat kullanamıyorum gönül isterdi ki g502 yada 602 miz olsun :D
Everest ürünleri çöptür, aksini iddia eden Everest kullanıyordur.
Hocam şöyle anlatayım Razer Mamba 2012 kullanıyorum ve bundan sonra kullanıcağım çoğu ürün bana çöp hissiyatı verecektir buna eminim ama her ürünü de aynı kefeye koyamam sonuçta :) bahsedildiği gibi everest giriş seviyesi f/p ürünleri üretiyor iyiliğini kötülüğünü tartışmaya gerek yok bence sonuçta fiyat aralığı belli hitap ettiği kitle belli o yüzden çok da öldürülmemeli sonuçta birilerinin işlerini görüyor :)
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı