100 TL'ye ISS önerisi

Onda apartmanımı bulamıyor altyapı sorgulamaya atıyor beni.
O zaman evinizde hiçbir firmanın Fiber altyapısı yok. Size tavsiyem Netspeed veya Türknet gibi Türk Telekom VDSL altyapısı üzerinden uygun fiyata hizmet veren firmaların tarifelerine bakın. Türk Telekom tarifeleri çok pahalı :D

O zaman evinizde hiçbir firmanın fiber altyapısı yok. Size tavsiyem NetSpeed veya TürkNet gibi Türk Telekom VDSL altyapısı üzerinden uygun fiyata hizmet veren firmaların tarifelerine bakın. Türk Telekom tarifeleri çok pahalı :D.

Teşekkürler ama firmaları çok bilmedigim için gözüm korktu biraz buradaki konulara bakınca sürekli hız düşmeleri ping çıkmaları vs. görünce tereddüt yaşıyorum bu firmaların internetini kullanan kişiler bu sıkıntılar var mı beni aydınlatabilirler mi?

Teşekkürler ama firmaları çok bilmedigim için gözüm korktu biraz buradaki konulara bakınca sürekli hız düşmeleri ping çıkmaları vs. görünce tereddüt yaşıyorum bu firmaların internetini kullanan kişiler bu sıkıntılar var mı beni aydınlatabilirler mi?
Türk Telekom bildiğiniz üzere pek iyi internet verdiği söylenen bir firma değil. Türk Telekom dahil bu altyapıyı kullanan tüm firmalarda bu problemleri yaşayabilirsiniz. Bu konuda kesin bir şey diyemem. Kullananlar da tahminimce kendi altyapısına göre yarı yarıya olumlu ve olumsuz yorumlar yapacaklardır :D

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı