10₺ aşabilirseniz:Işıklı olsun, 100 TL'yi geçmesin fakirim arkadaşlar bana 300 TL'lik linkler atmayınız bütçem bu yani geriliyorum ona göre. Sağlam ve ışıklı olsun yeter.
Dostum gülenler alay edenler olabilir ama A101 ve Bim e gelen oyuncu klavyeleri gayet güzel oluyor ledli felan gayet de uyguna geliyor takip edip alabilirsinIşıklı olsun, 100 TL'yi geçmesin fakirim arkadaşlar bana 300 TL'lik linkler atmayınız bütçem bu yani geriliyorum ona göre. Sağlam ve ışıklı olsun yeter.
SağolIşıklı olması şart değilse bunu önerebilirim. Vurup kırmazsanız uzun yıllar götürür sizi.
A4 Tech KM-720 Kablolu Standart Klavye, Q Türkçe, Siyah: Amazon.com.tr
Sağlam mıdır hocam10₺ aşabilirseniz:
![]()
Trust 22507 TR Avonn GTX830RW Oyuncu Klavyesi Fiyatı - TRENDYOL
Trust 22507 TR Avonn GTX830RW Oyuncu Klavyesi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Evet ama ne zamana gelir ki sıksık gelmiyorDostum gülenler alay edenler olabilir ama A101 ve Bim e gelen oyuncu klavyeleri gayet güzel oluyor ledli felan gayet de uyguna geliyor takip edip alabilirsin![]()
Sağlam mıdır hocamTrust Avon Oyun Klavyesi-TR
Trust Avon Oyun Klavyesi-TR en cazip fiyat ile D&R'de. Keşfetmek için hemen tıklayınız!www.dr.com.tr
Sağ ol.
Sağlam mıdır hocam.
Evet ama ne zamana gelir ki sıksık gelmiyor.
Tamamdır tam dilimden konuştunuz ve yormadınız hepinize teşekkürler beyler (bazıları 300 tl lik atıp napıcan 100 tl lik klavyeyi diyorlar delleniyorum para mı var?)Model olarak bilmiyorum ama daha önce Trust kullandım. Güzel idare etti. Fiyatına göre sağlamdır fakat bu bütçeye de anca bu klavye olur. İdare eder sizi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.