100 TL'ye klavye önerisi

YakupAla

Hectopat
Daha fazla  
Işıklı olsun, 100 TL'yi geçmesin fakirim arkadaşlar bana 300 TL'lik linkler atmayınız bütçem bu yani geriliyorum ona göre. Sağlam ve ışıklı olsun yeter.

Son düzenleyen: Moderatör:
Işıklı olsun, 100 TL'yi geçmesin fakirim arkadaşlar bana 300 TL'lik linkler atmayınız bütçem bu yani geriliyorum ona göre. Sağlam ve ışıklı olsun yeter.
Dostum gülenler alay edenler olabilir ama A101 ve Bim e gelen oyuncu klavyeleri gayet güzel oluyor ledli felan gayet de uyguna geliyor takip edip alabilirsin :)

Işıklı olması şart değilse bunu önerebilirim. Vurup kırmazsanız uzun yıllar götürür sizi.

A4 Tech KM-720 Kablolu Standart Klavye, Q Türkçe, Siyah: Amazon.com.tr
Sağol
10₺ aşabilirseniz:
Sağlam mıdır hocam
Dostum gülenler alay edenler olabilir ama A101 ve Bim e gelen oyuncu klavyeleri gayet güzel oluyor ledli felan gayet de uyguna geliyor takip edip alabilirsin :)
Evet ama ne zamana gelir ki sıksık gelmiyor
Sağlam mıdır hocam

Sağlamdır. Tek eksisi tuşları ileride silinebilir. İncelemesi;

Model olarak bilmiyorum ama daha önce Trust kullandım. Güzel idare etti. Fiyatına göre sağlamdır fakat bu bütçeye de anca bu klavye olur :). İdare eder sizi.
Tamamdır tam dilimden konuştunuz ve yormadınız hepinize teşekkürler beyler (bazıları 300 tl lik atıp napıcan 100 tl lik klavyeyi diyorlar delleniyorum para mı var?)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı