100 TL'ye Logitech G300S vs A4 Tech Bloody V7 vs V5?

Caner M.

Hectopat
Katılım
15 Haziran 2014
Mesajlar
246
Makaleler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Cs:GO için almak istiyorsan, macrosu değil tutuşu ve dpi'ı ön planda olmalı diye düşünüyorum. Ben o oyunu iyi bir seviyede oynuyorum ve hiç makroya ihtiyaç duymadım, yani belki tec-9 gibi silahlarda işe yarayabilir. İlk tavsiyem bu fareyi gidip test ederek al, modellere git dokun kavra öyle karar ver, çünkü en önemli şey aim, yani senin mousu nasıl kontrol ettiğin. Ben Logitech G500 kullanıyorum eski model, yani marka olarak önerebilirim. Bahsettiğiniz aletleri kullanan arkadaşlar varsa doğru yorumları onlar yapacaktır. Fakat mouse pad'e de önem vermeniz gerektiğini düşünüyorum.
 
Başıma gelmedi. Rekabetçide de oynuyorum. Zaten klavyedeki tuşu atıyorum o tuşlara. Örneğin word dosyasına gelip makroya tıklarsanız o harf çıkıyor. Örneğin; q,r gibi.
 
Kullanmıyorum. Atanıp atanmadığını da bilmiyorum. O yasak büyük ihtimalle o tür makrolar içindir. Gerek de yok zaten.
 
Burst fire için mouse makrosu kullanabilirsiniz, kimse de fark etmez,cezası da yoktur ama oyunculuğun değeri kalmaz o zaman :D
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı