Overwatch Steam'de yok.Overwatch'a bakabilirsin 109 TL - 100 TL arası değişiyor şuanda
Overwatch Steam'de yok.Overwatch'a bakabilirsin 109 TL - 100 TL arası değişiyor şuanda
Sigara kullanmıyorum.1 gram cigara al yak. 100 TL oyun tavsiyesi diye konu açmak nedir?
Metro Redux Bundle da alacağım kaldı 30 TLHellblade: Senua’s Sacrifice
İstersen beraber Rust oynayabiliriz profilim imzada. Ayrıca Dying Light alabilirsin gayet eğlenceli bir oyun ve sıkmaz. Kalan 25 TL ile Rocket League + ETS 2 alabilirsin Veya Rocket League yerine The Long Dark alabilirsin. Hayatta kalma oyunudur Long Dark.PUBG ve RUST alacağım kaldı 50 TL.
Sigara kullanmıyorum.
Ekliyorum şimdi Rocket leage ve ETS 2 bende var The Long Darkı da daha önce crackli bir şekilde oynamıştım pek sarmamıştı. Dying light alacağım galiba.İstersen beraber Rust oynayabiliriz profilim imzada. Ayrıca Dying Light alabilirsin gayet eğlenceli bir oyun ve sıkmaz. Kalan 25 TL ile Rocket League + ETS 2 alabilirsin Veya Rocket League yerine The Long Dark alabilirsin. Hayatta kalma oyunudur Long Dark.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.