100 TL'ye Wireless Adaptör Seçimi

Lance Dance

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bütçem 100Tl, kablosuz adaptör almam lazım ama hem çekim mesafesi yüksek hem de stabil. Ayrıca aldığım zaman hakkını verebilecek bir ürün arıyorum ve tavsiyelerinizi bekliyorum ama tavsiyeler yetkili kişilerden olursa sevinirim.

Dongle tipinde çok kompakt birşey aramıyorsanız TP-Link TL-WN822N kullanıyorum. İkinci kattan alt katta ve çaprazdaki odadan, çok da güçlü sinyal vermeyen ZyXEL VMG3312-B10A modemimden, antenler kapalıyken %70 civarı, antenler açıkken %98 - %100 çekiyor. Aynı yerden telefonla (iPhone 4/5S, Samsung Galaxy S3/S4/S5 vs.) Wi-Fi bağlantısı kurulamıyor.
Ayrıca kullandığınız cihazın dahili kablosuz adaptörü varsa, SoftAP özelliği ile cihazı erişim noktası olarak da kullanabiliyorsunuz.

Ben yetkili değilim ama :) uzman bir arkadaşım Alfa network ün AWUS036NHA modelini kullanıyor ve çok tavsiye ediyor İnternetten bir araştır derim Fiyatı 80 tl civarı.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı