100 TL'yi Aşmayacak Oyun İçin Mouse Önerisi

#Fatalt1y

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle merhabalar. Sorum konu başlığında zaten :D. Şöyle 100 TL'yi aşmayacak (Biraz aşabilir.) oyun için bir mouse önerisi bekliyorum. Açıkçası benim düşündüğüm bir model var bu model nasıldır ? Birde boyutlarını araştırdım bir türlü bulamadım.

Düşündüğüm Model: G10-730H KABLOSUZ 2000dpi MOUSE - Vatan Bilgisayar

Edit: Kablosuz mouse önerisi istediğimi belirtmemişim. Kusura bakmayın.

Son düzenleme:
Hocamlar cevaplarınız için sağolun. İkinci olarak G100 kullanıyorum fakat Laptop olduğu için kablosuz arıyorum başlıkta belirtmeyi unutmuşum kusura bakmayın. Bu modeli gözüme kestirdim kenarında ekstra tuşları falan var diye. Boyutlarının küçük olmasınıda istemiyorum. Kablosuz olarak önerebileceğiniz mouse var mıdır acaba ?

Hocam kablosuz istiyorum. Hakikten güzel bir mouse G300 fakat kablolu zaten kablolu alacağıma bendekini kullanmaya devam ederim. Yinede cevabınız için sağolun.
açıkçası kablosuz bir mouse kullanıcısı olarak kablolu öneriyorum biliyorum kablosuz rahat ama pil derdi falan çok zor ya aniden pat diye bitiyor öylece kalıyoruz falan kablolu alın oyun içinse tek diyeceğim.

A4 Tech ürünleri fiyat/performans ürünleridir. Aydınlatmalı klavyesini kullanıyorum ve çok memnunun. Forumda da Bloody serisini çok öneriyorlar.
Logitech M705 Marathon Mouse (Unifying & 3Yıl Pil) - Vatan Bilgisayar Hocam şöyle bir mouse buldum ama. Sizin bahsettiğiniz modellerin hepsi kablolu hocam.

açıkçası kablosuz bir mouse kullanıcısı olarak kablolu öneriyorum biliyorum kablosuz rahat ama pil derdi falan çok zor ya aniden pat diye bitiyor öylece kalıyoruz falan kablolu alın oyun içinse tek diyeceğim.
Kablolu olması çok büyük bir avantaj bencede. Ama laptop olduğundan etraftaki kablolar hem görüntü olarak hemde kullanım açısından çok kötü oluyor. Bu durumda olduğumdan kablosuz oyunlarda da iyi bir performans gösteren (G100 kadar performans alayım yeter) birde boyutları küçük olmayan bir mouse alırsam sorunlar ortadan kalkar. :D

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı