100 TL'yi Dolara Çevirsem Ayıp Olur Mu?

canererten96

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar elimde 100 TL var, gidip dövizcide çevirsem komik durur mu? Elim hiç dolar görmedi bu yaşıma kadar. Belki bir halta yarar 5 liraları görürse. 100 lira düşük bir miktar o yüzden emin olamadım adam kovmasın beni.

Son düzenleyen: Moderatör:
20 dolar ediyor :( Üzücü ve utanıyorum biraz.
Utanılacak ne var bunda? Bir dolara bile çevirebilirsin ederi parayı. Bu senin hakkın,adamlar bu işten ekmek kazanıyorlar. Öyle düşünme git yatır. Dolar 3,6 olduğu zamanlar 1000₺ vardı elimde yatırmayı düşündüm güvenemedim. Şimdi yatırmış ve bozmuş olsaydım (doları 4,3 olarak baz alıyorum) net 190₺ civarı kârım vardı. Oturduğum yerden param değerleniyordu yani kısaca. Bak yatırmadım pişmanım. Sen yatır az da olsa haklı bir kazanç sağlarsın (y)

Son düzenleyen: Moderatör:
20 dolar ediyor :( Üzücü ve utanıyorum biraz.
Utanılacak ne var bunda? Bir dolara bile çevirebilirsin ederi parayı. Bu senin hakkın,adamlar bu işten ekmek kazanıyorlar. Öyle düşünme git yatır. Dolar 3,6 olduğu zamanlar 1000₺ vardı elimde yatırmayı düşündüm güvenemedim. Şimdi yatırmış ve bozmuş olsaydım (doları 4,3 olarak baz alıyorum) net 190₺ civarı kârım vardı. Oturduğum yerden param değerleniyordu yani kısaca. Bak yatırmadım pişmanım. Sen yatır az da olsa haklı bir kazanç sağlarsın (y)
Kardeşim inan bana 1000 liram benim de vardı çok iyi hatırlıyorum 3,52 olduğu için ve ben de yatirmadim. Babam da diyor ki 20 dolar bile olsa bozdur, 1 lira kâr yine kârdır. Gidip yatırmaya düşünüyorum veznedeki eleman bana yan gözle bakmaz umarim..

Kardeşim inan bana 1000 liram benim de vardı çok iyi hatırlıyorum 3,52 olduğu için ve ben de yatirmadim. Babam da diyor ki 20 dolar bile olsa bozdur, 1 lira kâr yine kârdır. Gidip yatırmaya düşünüyorum veznedeki eleman bana yan gözle bakmaz umarim..
Baban gibi düşünüyorum yukarıda da belirttim. Hiç bir şey diyemez. Hiç bir tavır da koyamaz. Unutma onun işi bu! Sana hizmet vermek (y)

Dostum bence dolarin biraz dusmesini bekle. Suan siyasi olarak bir dengesizlik var. 24 Haziran'da eger olurda RTE baskan olmazsa den gor ekonomi nasil sahlaniyor. Ufak bir miktar altin aldim. (10.000TL yatirdim 178 liradan) 25 Hazirani bekliyorum. Sende ufak birsey al.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı