100 yıldız nasıl değerlendirilmeli?

Makaleler
18
Selam arkadaşlar. Öncelikle ben diğer hesabımı kasıyorum şu an. Ana hesabımda operasyon bitti. Karışık çıkartma, koleksiyon açtım. 200-250 TL civarı kar ettim.
Şimdi bu yan hesapta ne yapacağıma karar veremedim. Çok da kararsız kaldım sizlerin de fikirlerini merak ettim.
Şimdi bu hesap zaten yakında Prime olacak hesabı satacağım. O yüzden zarar etsem de çok üzülmem hatta hiç üzülmem.
Birincisi 50 kasa alıp 6.40 şu an satsam 5.50 geliyor. 50 ile çarptığımızda 275 - bilet parası 180 TL civarı kar. Tabi uzun vadeli yatırım yaparsan orası tartışılır.
İkinci seçenek 100 tane çıkartma açmak. Kırık dış çıkartma olandan. Aralarında en pahalısı 41 TL. 100 tane açsak 5-6 tane illaki garanti çıkar. Şanslıysam belki daha fazla da çıkabilir. O yüzden bu seçenek bana gelen en mantıklısı.
Karakter seçenekleri çok kar ettirmez gibi gözüküyor. Bana göre en mantıklısı 100 kırık dış çıkartma koleksiyonu sizce nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dediğiniz gibi zarar etseniz de çok üzülmeyeceğinize göre çıkartma olayını deneyebilirsiniz.

Biraz eski video ancak yine de fikir verebilir, izleyebilirsiniz:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dediğiniz gibi zarar etseniz de çok üzülmeyeceğinize göre çıkartma olayını deneyebilirsiniz.

Biraz eski video ancak yine de fikir verebilir, izleyebilirsiniz:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

100 yıldız daha mantıklı geliyor zaten.

Kasaların yarısını satıp yarısını ana hesabına aktarabilirsin, satılan kasa ücreti ile de gidip 1 adet bilet alırsın, 1 sene sonra satarsın. Şu anda Kırık Diş Operasyon Bileti fiyatı düşmesine rağmen 160₺ civarlarında. Ben de 4. hesabımı kasıyorum, ana hesabımda 270₺ kazandım, 3 kasa ve 2 sticker var, FH 4 Ultimate aldım. Yan hesapta da 241₺ kazandım, 2 kasa ve 2 sticker var. İki yan hesapta da ya kasa alıp 15'er tane satıp 25 tanesini envantere atıp 20 tane sticker alacağım, ya da 1 tane ajan alacağım. Ajanlar değerlenir uzun vadede, çünkü kimse almıyor. Herkes kasa ve çıkartmalara hücum etti.

Kasaların yarısını satıp yarısını ana hesabına aktarabilirsin, satılan kasa ücreti ile de gidip 1 adet bilet alırsın, 1 sene sonra satarsın. Şu anda Kırık Diş Operasyon Bileti fiyatı düşmesine rağmen 160₺ civarlarında. Ben de 4. hesabımı kasıyorum, ana hesabımda 270₺ kazandım, 3 kasa ve 2 sticker var, FH 4 Ultimate aldım. Yan hesapta da 241₺ kazandım, 2 kasa ve 2 sticker var. İki yan hesapta da ya kasa alıp 15'er tane satıp 25 tanesini envantere atıp 20 tane sticker alacağım, ya da 1 tane ajan alacağım. Ajanlar değerlenir uzun vadede, çünkü kimse almıyor. Herkes kasa ve çıkartmalara hücum etti.
Ajanlar artmaz. Shattered Web'de gördük. Kullanılan şeyler daha çok değerlenir. Mesala kasa açtın mı gider. Böyle böyle azalır değeri artar.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı