1000-1100 TL Sistem Toplama

EnderKing

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar benim ortalama 1000-1100 TL gibi bir bütçem var ve okullar açılmadan 2 hafta önce falan bir kasa almayı düşünüyorum (çalıştığım paradan o kalacak hesapta yanlışlık olmazsa.) Araştırmama göre toplama daha iyi ama parçalar uyar mı, uymaz mı, iyi mi, kötü mü hiçbir şey bilmiyorum o konularda. Bana bir kasa için gerekli parçaları (kasa dahil) önerebilecek bir yardımsever arıyorum. Tercihen Vatan tabii ki ama öneren istediği yerden önerebilir. Bu arada işletim sistemi Windows olacak şekilde önerin lütfen. Ortalama bir ay sonra alacağım. İlgilenen herkese şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu fiyata sistem bulman çok zor. Hele ki bu zamanlarda. Çünkü çoğu yerde ekran kartları ve işlemciler stokta kalmadığı için fiyatları tavan yaptı.

Bu fiyata sistem bulman çok zor. Hele ki bu zamanlarda. Çünkü çoğu yerde ekran kartları ve işlemciler stokta kalmadığı için fiyatları tavan yaptı.
Haklısın ben de farkındayım bunun ama özellik aramıyorum zaten(arayamıyorum). O kadar param kalacak yapacak bir şeyim yok. Çünkü şu anda kullandığım bilgisayar 8-9 yıllık yani o zamanın iyilerinden olması kullanabilmemi sağlıyor en azından. İşimi görücek bir şey olsun yeter. Şu anda PC de virüs var mesela kendi kendine program falan yüklüyor Google 10-15 saniyede anca açılıyor (her zaman). Kısaca Bundan iyi olsun yeter

Sisteminin özelliklerini söyler misin? O zaman bir şeyler yapabiliriz ( bu fiyata ).

Sisteminin özelliklerini söyler misin? O zaman bir şeyler yapabiliriz ( bu fiyata ).
özellikleri şöyle olsun demek isterdim ama bütçe belli o yüzden olabilecek en iyi sistem için yardım istedim birazda.

uğraşın için teşkkürler ama internetten almayı planlamıyorum

İnternetten almazsan bu fiyata sistem toplayamazsın. Tabi çevrendekilerden 2. el parçalar almaz isen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…