1000-1100 TL Sistem Toplama

Bekliyorum teşekkürler şimdiden :)
Cezam vardı buyrun ;)

İşlemci: ★ Intel Kaby Lake Pentium G4560 3.5GHz 3MB Cache LGA 1151 İşlemci

Anakart: ★ Asrock H110M-DVS R3.0 Intel H110 2133MHz DDR4 Soket 1151 mATX Anakart (ASRH110M-DVS-R3) (Kaby Lake BIOS Yüklü)

RAM: ★ Team Elite Plus 8GB DDR4 2133MHz Soğutuculu Ram Bellek (TM4EP213381RD)

Harddisk: WD 1TB Blue 3,5" SATA III 6Gbit/s 7200 RPM 64MB Cache (WD10EZEX)

Kasa: Aerocool GT Black Edition 500W, 2x USB 2.0, 12cm Egzoz Fanlı, SSD Ready Mid-Tower Siyah Oyuncu Kasası (AE-GT-500)

Toplam: 1351,82 TL

Not: Ekran kartı olmadan GTA 5 bile oynayabilirsiniz ;) çünkü bu işlemci f/p hemde bayağı ucuz bu kadar ucuz ve i3 7100 ile aynı performansı olduğu için üretimi bile azaltılacak önerdiğim sistemi kaçırmadan pahalanmadan alin. ;)

Arkadaşlar benim ortalama 1000-1100 TL gibi bir bütçem var ve okullar açılmadan 2 hafta önce falan bir kasa almayı düşünüyorum (çalıştığım paradan o kalacak hesapta yanlışlık olmazsa.) Araştırmama göre toplama daha iyi ama parçalar uyar mı, uymaz mı, iyi mi, kötü mü hiçbir şey bilmiyorum o konularda. Bana bir kasa için gerekli parçaları (kasa dahil) önerebilecek bir yardımsever arıyorum. Tercihen Vatan tabii ki ama öneren istediği yerden önerebilir. Bu arada işletim sistemi Windows olacak şekilde önerin lütfen. Ortalama bir ay sonra alacağım. İlgilenen herkese şimdiden teşekkürler.
Benim size tavsiyem o bütçeye ekran kartsız bir sistem toplamanız olur.Aşağıdaki sistemi alıp ilerde elinize para geçince de sisteme 1050ti alırsanız tadından yenmez.Eğer almayı düşünürseniz ben bu sistemi sizin montaj yapacağınızı varsayarak topladım, onun için anakartı asrock seçtim(kaby lake bıos güncellemesi sadece bu anakartlarda yüklü olarak geliyor bildiğim kadarıyla yanlışım varsa affola).Ama eğer siz test ve montaj hizmetinden yararlanacaksanız anakartı asus yapmanız daha iyi olur.Çünkü maliyetten düşüp pek güvenilir olmayan markalar almak eğer ürününüz arızalı çıkarsa gerçekten pişmanlık yaratıyor(tecrübeyle sabit).Bu arada bütçeyi biraz aştım ama emin olun aşılan bütçe verdiğiniz paraya değecektir.
11.png

G4560 ekran kartsız zülümdür beyler yanlış bilgi vermeyin bizzat ben G4560 işlemcim var ekran kartsız oyunları açar açmaz değil ama atıyorum Cs:go bir smoke-molotof yediniz mi fps drop allahını yaşıyorsunuz ve oyundan hiç zevk almıyorsunuz. Lol için de aynı tflerde tf bitiyor anca size görüntü geliyor. Stareteji oyunları açısından olabilir ama öbür türlü ekran kartsız G4560 hayalleri kurmayın bu işlemci APU değil.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı