1000-1200₺ tablet önerisi

xylm

Decapat
Katılım
22 Nisan 2019
Mesajlar
409
Çözümler
2
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Mühendis
Merhaba,

Herhangi bir şekilde tablet teknolojisi hakkında bir fikrim yok. Bu modeli deneyimleyebildim. Genel olarak boyutları, görünüşü, ekranı vs. hoşuma gitti. Tabi ekran daha büyükte olabilirmiş. Ben buna benzer bir cihazı satın almayı düşünüyorum. Sizin fiyat performans anlamında önerebileceğiniz ürünler neler? Bütçe 1000-1200 arası tutmak istiyorum. Bilgisayarlarda benim için Ryzen 3600X veya Intel i5-9600KF gibi işlemcileri 2020'nin ortalama işlemcileri olarak görüyorum. Hem bilgisayardan hem tabletten anlayanlarbu verdiğim örneğe göre bir tablet önerebilirler. Bütçe düşük gelirse en azından kullanmaktan haz almayacağım bir ürünü satın almam yahu da ayırabileceğim bütçeyi arttırabileceğim zaman satın alabilirim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
@365DAYS Önerin için teşekkürler. Google uygulamalarının olmaması ne gibi dezavantaj veriyor. Netflix, whatsapp, instagram açıyorsa benim için yeterli olacak bu tablet. Daha doğrusu annemin merakı ve ilgisini tamamlayacak.
 
@365DAYS önerin için teşekkürler. Google uygulamalarının olmaması ne gibi dezavantaj veriyor. Netflix, WhatsApp, Instagram açıyorsa benim için yeterli olacak bu tablet. Daha doğrusu annemin merakı ve ilgisini tamamlayacak.

Huawei telefonlara Google Play yüklemek için birçok yöntem mevcut fakat tabletlere nasıl yüklendiğini bilmiyorum ama yine de yükleniyordur. Ben bu konu hakkında fazla bilgili degilim @BERWAR biliyor ise yardımcı olabilir.
 

Geri
Yukarı