fourleafclover
Centipat
Mouse tutuşum claw. Aslında Razer Cobra düşünüyorum ama bunun yerine daha iyi bir mouse öneriniz var mıdır?
![]()
VXE R1 Wireless Mouse
Önemli: VXE R1 Wireless Mouse ürününün Pro - Pro Max modelleri, VGN Dragonfly 4K Hz USB Reciever Dongle ürünü ile uyumluluk göstermektedir. Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha...wraithesports.com
Hocam Wireless'lerde gecikme olduğunu söylüyorlar kablolu ile arasında o kadar fark olur mu?
Bütçeni biraz arttırabilirsen VXE R1 mouse alabilirsin bir süre kullanma fırsatım oldu tepkime süresi kullanım süresi vs gayet fiyatına göre tatmin edici eğer bütçeni arttıramazsan SE modeli de var ama onu deneyimlemedim o yüzden bir yorum yapamayacağım.
Hocam Wireless'lerde gecikme olduğunu söylüyorlar kablolu ile arasında o kadar fark olur mu?
VXE markasını ilk kez duydum o yüzden bilmiyorum. Daha bilindik markalar var mı?
VXE markasını ilk kez duydum o yüzden bilmiyorum. Daha bilindik markalar var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.