1000-1200 TL Ekran Kartı Tavsiyesi

Arkadaşım ben sana diyeyim sapphire r9 390X alırsan geleceğe daha iyi yatırım yapmış olursun vatan dan inceleyebilirsin ürünü görünüşü dahi çok güzel sapphire pişman etmez reklamlara çok inanmayın.


Yani sen çok kaliteli bir firmanın bir ürününü alırsın kötü çıkabilir hatalı çıkabilir birde ortalama bir firmanın ürününü alırsın yıllar boyu kullanabilirsin şans bu işte(Asus veya sapphire i karşılaştırmadım burada)

Vatanın sitesinden X modelinin linkini atarmısın ?. :)
 
PowerColor hd 7730 aldım 2010 yılından beri bir kez bile teklemedi ancak bu aralar performansı yeni oyunlara yetmiyor. Eğer Haziran'da yeni jenerasyon ekran kartlarını beklemeyecek olursam bende Sapphire r9 390 yada r9 390x alacağım. Yaptığım araştırmalar ( ki çok kararsız bir insanım ) sonucunda sapphire r9 390 ve 390x serisinde bariz fark yarattı soğutma ve performansta , fiyatı da en ucuz olanlardan bu sayede SSD'ye daha yüksek bütçe ayırabiliyorum.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı