Z686'dan başka seçenek yok maalesef.1000 TL'yi çok aşmayacak şekilde RGB hotswap ve benim için F1 tuşları önemli nasıl geçiyor bilmiyorum sanırım %65 klavye oluyor. Bu özelliklerde klavye önerebilir misin? @Vınnnn
Z686'dan başka seçenek yok maalesef.
Z686'dan başka seçenek yok maalesef.
Bütçeyi aşıyor ama RK61 var.%60 klavye var mı önerebileceğin. RGB hotswap yine.
Link atarsan inceleyeyim.Hocam Trendyol linki gördüm pembeli bir şey 1200 kusur orada ve Huano swithc yazıyor doğru değil mi? Ayrıca Huano sanırım kaliteli oluyordu 1 kere alsam bunu bir daha almama gerek kalmaz sanırım.
AliExpress'ten E-YOOSO Z94 bakabilirsin. %84 ama 2 sütun daha uzun istediğin %75 klavyelerden.
Link atarsan inceleyeyim.
https://www.hepsiburada.com/leaven-...switch-mekanik-klavye-87-tus-p-HBCV00005G3NR5 hocam bende bu klavyeyi geçen aldım gayet memnunum öneririm.1000 TL'yi çok aşmayacak şekilde RGB hotswap ve benim için F1 tuşları önemli nasıl geçiyor bilmiyorum sanırım %65 klavye oluyor. Bu özelliklerde klavye önerebilir misin? @Vınnnn
Çok büyük olmasın ya sadece F1 tuşları lazım klavye yan yatmaz yoksa.
![]()
e-yooso Beyaz Mini Mekanik Klavye Z-686 Huano Blue Switch Işıklı - Fiyatı, Yorumları
e-yooso Beyaz Mini Mekanik Klavye Z-686 Huano Blue Switch Işıklı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
RGB değil ama seçenekler arasında.Ajazz ak680
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.