1000-1300 TL oyun ve müzik için Bluetooth kulaklık önerisi

dusantadic10

Femtopat
Katılım
31 Ağustos 2023
Mesajlar
13
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar, 2 gün önce Soundcore Q10i model kulaklığı satın almıştım ancak kulaklığın mikrofonu aşırı kötü çıktı ben de iade talebi başlattım. Yerine 1000-1300 TL aralığında hangi kulaklığı alabilirim? Discord'da arkadaşlarımla konuşmayı denedim bana mağarada mısın dediler ya. Rica ederim güzel bir kulaklık söyleyin. Bluetooth olması önemli. Bilgisayar ve günlük hayatta, metroda falan kullanılabilecek bir model var mı? Ayrıca kaliteliyse oyuncu veya sıradan bir kulaklık olabilir.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarda Bluetooth kulaklik kullanmani tavsiye etmem, kulaklik ve mikrofonu ayni anda kullanman icin Hands-Free aktif etmen gerekiyor ancak bunu aktif ettiginde kalite kaybi yasaniyor. Hands-Free acmazsan da mikrofon kullanamiyorsun. Dolayisiyla bilgisayarda kullanmak icin alacagin kulakliga ayri, gunluk ve disarida kullanacagin kulakliga ayri bir butce ayirman daha dogru olur.
 
Over-ear düşünürsen soundmagic P23BT önerebilirim. Hem Bluetooth hem kablolu kullanım olanağı var. Kablosunda ayrıyeten bir mikrofon var ve kalitesi çok iyi ben çok memnun kaldım. Neutral bir tuninge sahip, müzik için almıştım ben asıl. Amazon'da en son 1950 gibi bir fiyattaydı stok bitmiş yine.
Düşünürsen eğer ben yakın zamanda sarı siteye ilan koymuştum sadece müzik odaklı (IEM)
 
Arkadaşlar ucuzundan bir rampage mikrofon alsam başka bir şeye ihtiyaç kalmayacak gibi sizce değer mi?Hem istediğim zaman günlük hayatta istediğimde oyunlarda kullanmış olucam.
 
Hocam o da bir çözüm, aldığınız kulaklığın sesinden memnunsanız çok da mantıklı bence. 100 liralık yaka mikrofonları bile yeterli kalitede sesi verir, aliexpressten vs de bakabilirsiniz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı