1000-1300 TL switchli klavye önerisi

PoentraX

Femtopat
Daha fazla  
1300 TL'ye yakın bir bütçem var. Klavye almayı düşünüyorum, önerebileceğiniz bir klavye var mı? Rampage gibi bilinir bir marka olursa güzel olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
1300 TL'ye yakın bir bütçem var. Klavye almayı düşünüyorum, önerebileceğiniz bir klavye var mı? Rampage gibi bilinir bir marka olursa güzel olur.
Hepsi değil ama çoğu rampage ürünü alınmaz.

Bütçen çıkarsa bunları öneririm.

Bir de parolapara kampanyası var hocam, bu kampanya sana 400 TL cashback veriyor. Onu kullanırsan şu modelleri tavsiye ederim. Şu an bu bütçeden en iyileri bunlar olur.

Kampanya ile beraber 1400/1500 e almış olacaksın.

Hepsi değil ama çoğu Rampage ürünü alınmaz.

Bir de Parolapara kampanyası var hocam, bu kampanya sana 400 TL cashback veriyor. Onu kullanırsan şu modelleri tavsiye ederim. Şu an bu bütçeden en iyileri bunlar olur.

Outemu switch üzdü ama bu fiyata da bu.

Hepsi değil ama çoğu Rampage ürünü alınmaz.

Bir de Parolapara kampanyası var hocam, bu kampanya sana 400 TL cashback veriyor. Onu kullanırsan şu modelleri tavsiye ederim. Şu an bu bütçeden en iyileri bunlar olur.

Rampage'nin birkaç ürününü yıllardır kullanıyorum herkes sorunlu diyor fakat ben şu ana kadar hiçbir sorunla karşılaşmadım. Neden siz de alınmaz dediniz?

Rampage'nin birkaç ürününü yıllardır kullanıyorum herkes sorunlu diyor fakat ben şu ana kadar hiçbir sorunla karşılaşmadım. Neden siz de alınmaz dediniz?
Diğer ürünleri hakkında çok fikrim yok ama klavyelerinde genelde en ucuz kalitede parçalar kullanıyorlar ve klavyelerinde genel olarak hot swap yok rampagenin . Bu dönemde hot swap bence her alınacak klavyede gerekli. Özellikle düşük bütçeli bir klavye alıyorsanız switchlerin ne zaman bozulacağı belli olmaz. Belki şansına hiç bozulmadan uzun yıllar kullanırsın ama bunun garantisini kimse veremez sana. Switchlerden biri bozulsa mesela klavyde hot swap olmadığı için değiştirmesi zor oluyor. Lehim yapman lazım ve tecrübeli değilsen klavyeden olabilirsin. Alacağın klavyede hot swap varsa switch değiştirmek basit, aparat yardımıyla çekip çıkarıyorsun ve yenisini takıyorsun.

Yukarıda attığım tüm klavyelerde hot swap var mesela ama alırken biraz daha düzgün bir şey olsun istiyorsan royal kludge olanlardan birini almanı öneririm. Fiyatına göre güzel klavye cidden.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı