Necmettin Eren
Picopat
Hocam ne kadar belirteceğiz acaba Redragon'un switchlerinde yay sesi sorunu var ve cidden rahatsız ediyor.
Güzel tercih ama sorunlu evet haklısınız hocam.
Hocam ne kadar belirteceğiz acaba Redragon'un switchlerinde yay sesi sorunu var ve cidden rahatsız ediyor.
Arkadaşlar klavye almam lazım fakat bütçem kısıtlı. Bana önerebileceğiniz bir klavye var mı? 1000 TL civarı bir de blue switch olursa daha iyi olur.
600 tl bütçeyi aşıyor yanlız.0 Z94, Z686 bakın sarı siteden. Eğer uğraşmak istemiyorsanız alternatif olarak bu klavyeye göz gezdirebilirsiniz. Pch'in incelemesi vardı YouTube'da.
600 TL bütçeyi aşıyor yalnız.
Doğru hocam ancak 600TL civarı mantıklı olabilecek klavye yok piyasada.Z94'ün vergisi olmasa çok iyi olur ancak vergisi olacağı için fiyatı uçar.
Yani 1600 tl gamepower suki 1000 tl bütçesi olduğu için 600 fazla pahalı demek istedim.Doğru hocam ancak 600TL civarı mantıklı olabilecek klavye yok piyasada.Z94'ün vergisi olmasa çok iyi olur ancak vergisi olacağı için fiyatı uçar.
Ayrıca arkadaş 1000TL demiş bütçeye hocam.
Redragon'lar Outemu kullanıyor alınmaz. Ajazz AK680 al hem hotswap 3 sene sonra bir tuşu bozuldu diyelim içindeki switchi çıkartıp kutunun içinden çıkan yedek switchlerle değiştirebiliyosun. Ajazz Ak680 Kırmızı Switch Hot-swap Kablolu Mekanik Oyuncu Gaming Klavye Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Brown switch mi yoksa red switch mi tercih etmeliyim? Ayrıca, bu switch türlerinden herhangi biriyle ilgili önerdiğiniz bir klavye var mı?
Çok fazla bilgim yok fakat çok küçük bir şey olmasın bir de NumLock tuşları Home page tuşları olsun o kadar.
Bir de iki tane klavye buldum ikisi de red switch sizce bunlar iyi mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.