1000-1300 TL Telefon Önerisi

Katılım
11 Mart 2016
Mesajlar
25.485
Çözümler
195
Yer
Mersin
Merhaba, annem için telefon alacağız. Oyun falan oynanmayacak. Ekran kalitesi, kamera kalitesi ve şarj önemli. Bir de Türkiye garantili olmali. Aklimda Xiaomi 8 ya da Samsung M20 var. Dediğim gibi oyun performansi falan önemli değil. Önerdiğiniz bir sey var mi? Maalesef maksimum 1300 TL falan olmali. 1500'e çıkabilsek direkt Xiaomi Note 8 alirdim. Vestel, GM gibi markalardan önermezseniz sevinirim.
 
Ben anne ve babama redmi 8a aldım. Gayet stabil bir cihaz ve pili 3 4 gün gidiyor. 900 TL bir fiyatı var, az daha iyi olsun derseniz redmi 8 de olabilir. İkisi de tam anne ve baba cihazı :)


 
Sanırım Samsung M20 alacagiz.
Meizu gibi markalardan falan cok almak istemiyorum, bir ara Reeder P10 almistim telefon olarak teknis servis olarak cekmedigim kalmadi. Daha yaygin olan markalardan tercih etmek istiyorum.
Ekranı dolayısıyla boyutu biraz daha küçük model anneniz için daha uygun olmaz mı?
Kullanım açısından bir öneri sadece..
Kullandikca alisiyor ya. Asus Zenfone 2 Laser telefonum bozulunca Samsung A10'a geçtim ilk
basta buyuk geldi su an alistim mesela. Annem de Nokia Lumia 630 kullaniyor fakat tüm sosyal medya uygulamalari için desteği kestiler, kullanamiyor o yüzden. Idarelik Reeder P10 var şu anlik, o da zaten öldü ölecek, onu kullanıyor. 5.5 inc ekrani vardi sanirsam.
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı